Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedno pitanje me nagriza vec duze vremena. Neki ne podrzavaju ove proteste zbog xy razloga i to je ok. Sta je sa vama koji strastveno podrzavate ovu djecu? Koliko vas je takvih koji ste bar jednom u mjesec dana pozvali jednu porodicu da se na jedan dan druzi sa vasom djecom,u vasoj toploj kuci? Koliko?
Toni, mnogi ne podrzavaju ove porodice sto ih vole, nego zato sto im te porodice daju povod da mrze one sto tim porodicama uskracuju ljudska prava. Zajebbano smo mi podneblje :-))))
Bice da sam profulao ako ne stoljece , a ono bar par desetljeca:)) Sta ces ,stariji ljudi su kao djeca. Vide ono sto je ocigledno i traze jednostavni odgovor.
Bravo, svaka cast !
bravo za Zelju i navijače,prvi i jedini koji su nesto ovako poduzeli,skidam kapu do poda! Samo naprijed i samo hrabro bez odustajanja! Zivjeli Bošnjaci ,zivjela Bosna!
dok se navijaci bilo kojih kluba na nasem podrucju i regiji blate po novinama i TV bilo to opravdano ili ne ovo je prilika da se dolaze humana misija za dobrobit drustva da to nije samo raja koja zna popit pobit se pravit nerede nego imaju osvjesteno razmisljanje za dobrobit svoje lokalne zajednice i drustva...naprijed i nastavite i dalje sa akcijama ...
Nažalost svima nama treba pobit se i pravit nerede ali ne na stadionu... Manijaci ljudima trebaju pare ali više im trebaju naše šake i palije koje ćemo staviti u službu pravde...