Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PIPO KRENI TI SA UKIDANJEM I MI TE IZ SUMSKE I GENOCIDNE PRATIMO-UKINI SILAJDZICA ON TI JE OD 90G TU;UKINI DESET VLADA I PRESJEDNIKA U KANTONIMA PO FEDERACIJI-PREDLOZI ZAKON DA SE U BOSNI VISE NIKADA NIKO NE PREGLASAVA I I NA NESTO NATERIVA?? KADA SVE OVO URADIS JAVI SE I MI TE IZ SUMSKE ODMAH PRATIMO I PODRZAVAMO
@Galeb jarane samo cenarod sam uspjet ispunit svoje zelje!Sic na ulicu i TRAZIT ukidnje tri predjsednika na vlasit i Ustav Jenog Predsjednika,policija,Parlamenta,Budzeta itd...Da vidis kad bi gradjani BiH- osnovali gradjanski komitet za Jedinstvenu Bosnu i Hercegovinu drzavu svih njenih gradjana,mnoge bi se fotelje poljuljale od starah da se ne izgube privilegije koje dozvoljava ovakva sramna politicka diktatura s toi predjednika i dva entiteta od kojih je jedan genocid tvorevina!Samo ce gradjani doc kraja ovom cirkusu od drzave i lopovluku na vlasti!Gradjani BiH-e ujedinite se i na ulice! BiH4EVEr!
Ma ne breee bili samo Srbi i Srbi latini, sve do Beča, Pešte i Porte.
1848 su ovdje bila samo 2 naroda Hrvati i Srbi.1992 je nastao treći(sjedeći odbojkaši)
Ne jedan od, nego JEDINI, ovi konstituivni su neke lijeve vjerske zajednice, koje će na kraju dobiti mjesto u raju, više im i ne treba.
Dobijes svoj dio i nazovi ga BIH i imaces jedinstvenu drzavu!
Brate ovi konstituivni narodi mi se popeli na vrh glave, mogu mislit kako je bilo lijepo do 1848. dok nije bilo nacija, samo ne znam, o čemu su tad komšije i dan i noć guslale.
Jedan od naroda BiH je i BH narod, kojem recimo pripadam JA lično, moja želja je jedinstvena BiH, normalna EUROPSKA država..... ispunite i moju želju
1. podjela 2. bolji ekonomski uslovi 3. EU
ZELJA 2 OD 3 KONSTITUTIVNA NARODA U BIH JE - DA BIH NEMA ILI DA BUDE STROGO DECENTRALIZIRANA PO ENTNICKIM PRINCIPIMA - 3 ENTITETA !!!!! MOLIM LIJEPO - ISPUNITE NASE ZELJE !!!!!!!!!
A KO ISPUNJAVA ZELJE JA IH IMAM DOSTA....