Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeca nikada nisu bila dobra u slusanju odraslih. Ali nikada nisu propustila da ih imitiraju. Vjerovatno su ovo misli odraslih koju danas djeca slusaju stalno, pa misle da su to njihove misli. Kad bi svi ovako razmisljali bilo bi lijepo..
Moje djete želi lizalo i kinder jaje :)
tvoje dijete je normalno dijete:)
Ima "prilično" normalnu mamu :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovdje ima svačijih želje osim dječijih.Ovo nije dječiji jezik niti dječiji mozak,ali opet je lijepo i savjesno.Roditeljima bi poručila da puste djecu da budu djeca kojima je mašta beskrajna.Neka djeca misle da žive u šarenom svijetu,imaju vremena da spoznaju istinu da je svijet siv,tmuran i ohol...
Zalosno je sto je samo zadnja zelja donekle napisana djecijim jezikom.Ostale zelje su razmisljanja i rijeci odraslih koji govore kroz svoju dijecu ,a to je najzalosnije i najtragicnije. Djeca treba da budu djeca.
Ako svijet bude velika plava lopta,eto nam kraja...
Eldar hoce da nas sve potopi cunami ili sl... kako slatko :P