Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@PAVELIC-TI SI SELJAK KO PAVELIC ISTO KAD SE ZAKUVA POBJECI CES U ARGENTINU KO PAVELIC. A STA SE TICE RS ..NEZNAM TO JE STRASNO...TREBA VRATIT TERITORIJE NEKAKO SUDSKI U KOJIMA SU HRVATI I MUSLIMANI BILI VECINA PRIJE RATA..NPR POSAVINU I ISTOCNU BOSNU(SREBRENICU)..JER JE GENOCIDNO ODUZETA ZNACI MOGLA BI SE VRATIT..PA CE ONDA I PRINC ALEKSANDAR POPUSHIT KRC---
U danasnje vreme kada se u Rimu zatvara jedina Dzamija, da ne pricam o odnosu Evrope o pogledu Islama,lako dolazimo do zakljucka da je Srbski narod samo iskoriscen od strane \"demokratske\" Evrope da obavi stvari u njeno ime. Da je Evropi stalo do Islama ne bi dozvolila da se dogodi ono sto se dogodilo devedesetih. Kada u Zagrebu, Ljubljani, Vieni, Budim Pesti,Cirihu,Parizu itd budem cuo poziv na molitvu sa \"Minara\" neke Dzamije bicu razuveren Evropskih predrasuda i njene demokratije!
koliko mrznje..koliko suplje..sve je to uzalud..autodestrukcija..nimalo konstruktivnosti..nema buducnosti..radite svi na tome da je nema svojom negativnoscu..stvarno je buducnost proslost koja se obnavlja..i svi zajedno ste izmanipulirani da mislite sto mislite..oni \"politicari\" tj. \"mafijasi\"!!! zaradjuju na osnovu vaseg razmisljanja -mrznje-razlika...nema rjesenja..nazalost..nema.. BiH ce postojati u svom pravom duhu samo ako prestane mrznja i pocne ujedinjenje za sutra za nove generacije ..u suprotnom sve je uzalud,bice nam svima samo gore i gore..sve je ovo jadno..jadno...uzas jedan!
Jeste ruzna ova zivotinja Dodik.
Sta ce vama muslimanima drzava ? Pa dobili ste od vaseg Allaha penis, pa ste i njega upropastili ! Kucni na you tube ...Let 3 feat Seve - kurcem u celo ! Pametnom dosta !
Zmajevi kmetsko turski oslobodjeni vi dobro znate da su vas turci doveli za sobom u bosnu da ima ko da obradjuje opustjela imanja bosnjana koji su prebjegli u hrvatsku a i da bi mogli daostvaruju pravo prve bracne noci (a cesto i mnogih drugih noci).
To su ti cinjenice ! BiH je slozena drzava . Realno ona je asimetricna federacija .Ne postoje nikakve mogucnosti da se ona centralizuje .Veca vjerovatnoca je da se potpuno rasadne ! Jos uvjek se ceka da vi muslimani to shvatite. Ali nece se cekati u nedogled !
Ovdje pogresno pise \"zajednickim bh institucijama\" Nijedan zakon ne sadrzi ovakav nakaradan termin, u svim zakonima pise \"institucije BiH\" Prema tome BiH nisu Ujedinjenje nacije pa da se pise zajednicke Bh institucije Ovo je samo jos jedan dokaz da novinari namjerno razvaljuju Bosnu i Hercegovinu Ispade da je Vlada BiH, Parlament BiH, Predsjednistvo BiH i slicno zajednicka institucija koje su osnovali entiteti sto je netacno Ovo su ustavne kategorije a ne necija dobra volja da formira Zajednicke institucije Po ovome se zakljucuje da su entiteti nezavisne i samostalne drzave pa su ko dobrodusne i dogovorile se da se formiraju Zajednicke institucije
sta i da se ukine rs? opet cete ostati jade i golje. oni ljudi tamo bar rade na necemu za razliku od vas koji samo kmecite protiv rs, a politicari vas popljackase i zemlju rasprodase strancima. pocistite malo ispred svog praga, pa onda gledajte ima li sta okolo za pocistiti. jadni vi, uvijek zrtve...
Mozete se vi bosnjaci slomiti objasnjavajuci kako svi drugi osim vas imaju veze sa turcima ali znate vrlo dobro da ni sami u to ne vjerujete. Povijest/istorija ovog podneblja je odavno napisana a u njoj crno na bijelo stoji da je Bosna bila krscanska drzava i da je sve bilo dobro dok tu idilu i ravnotezu medju bosanskim pukom nisu narusili zulumcari i najveci i najduzi okupatori u povijesti, Turci. Ko im je bio desna ruke i ko je svoju djecu davao u njihovu vojsku znano je svima. Znano je takodje ko je od okupatora na poklon dobijao zemlju pa cak i kmetove(svoju dojucerasnju bracu) samo da uzmu tu njihovu vjeru. Vjera kao vjera nije problem ali je problem da je dolaskom te nove(znamo i kave) vjere sve poremecno i da se tu izgleda nista ne moze popraviti, nazalost! A vi nastavite samo da supljirate ako bas mislite da nekog pa i same sebe mozete uvjeriti u te vase isparzne price.
BiH kao i rs idu u pravcu raspada. Mislim da je to svima jasno. Juga je trajala 50 godina i crkla je. Pogledajte BiH od Dejtona. Samo idiot i sljepac moze zakljuciti da ce BiH ostati. Oruzje se prikuplja za novi okrsaj......Ko vise skupi.....Bratstvo i jedinsto je glupa prica.
Od skoro se poturceni Srbi poceli zvati bosnjacima. 98% u bosni su bili Srbi i Hrvati pre turske okupacije
STA JESMO LI IH TO JOPET OPKOLILI SRBIN
seronjo, dobro si nam objasnio sta je poturica, znaci SRBIN_kopile tursko = poturica hahaha, e jadni vi hahah, kao da znate dalje od djeda, svi ostali preci su negdje u antatoliji. eto to su srbi hehehe
Tisina srbi il dolazi 505 buzmska internet brigada (iz kanade) da posta bice belaja