I poslije muzeja muzej
11
Zeleno svjetlo za Muzej opsade Sarajeva
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NA MJESTU GDJE SE DJECA IGRAJU ONI BI DA POSTAVE NOVI MUZEJ. OD SRCA SE NADAM DA ĆE DOŽIVITI ISTU SUDBINU KAO I ARS AEVI. OČIGLEDNO DA JE MUSTAFIĆU PONESTALO IDEJA ZA NOVE PREDSTAVE, PA JE JAKO PRIMAMLJIVA FUNKCIJA DIREKTORA PROJEKTA. GDJE SU SADA NJEGOVA RAJA JASMILA ŽBANIĆ, DANIS TANOVIĆ, DA DIGNU SVOJ GLAS, KOJI SU PROŠLE GODINE ČISTILA OVAJ PROSTOR DA SE DJECA IGRAJU, OH PARDON, VJEROVATNO SU PRIPREMALI TEREN ZA TEMELJE.
U tom gradu ce se svi pogusit od ovih parama opsjednutih enterijerista, humanista, konzorcista, urbanista.......
Ne razumijem grade Novi muzej , a stari su zatvorili jer je ne rentabilan ?????Ili je razumnije u sklopu starog muzeja jedan dio ako bas mora posvetiti \"opsadi \" sarajeva !