Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za tvoj info da kazem da smo uvijek postojali, ali sto se nismo mogli izjasniti to je druga stvar. Kako pojasnjavas ulazak u ustav u 70tim zar se u 1om danu rodi 35% ljudi u zemlji? Ne desava to preko noci nego godinama Sto se tice JNA, ona je imala jednonacionalnu odrednicu i prije 90te pod krinkom brat.i jedistva postala izdajica i zastitnica jednog nacionalnog puka koji su razvalili drzavu,vojsku,opljackali i porusili druge republ.i pokrajinu. Lako je razvaljivati sa daljine granatama i ostalim glupostima ali je problem svake vojske istjerati \"miseve iz rupe\" kao sto se borilo 92 sa puskicama i kuhinjskim nozevima na pocetku.To je problem svake sile-ne mogu slomiti SRCE! OS BiH je NAJMLADJA OS ne racunajuci Kosovo, \"izvidjacko drustvo\" kako ih ti nazva ce donijeti BiH nesto sto neki ne mogu da progutaju, na zalost, a to je ono sto garantuje NATO, kada BiH postane clanica. Bit ce dalje prste od BiH da ne bi bilo \"przenja\" ;) Nego ti meni reci sta ti znaci zastava BiH?
@@RS Covjece JNA nije imala uopste recimo hrvatski puk, srpski puk, a o bosnjackom da i ne pricam, jer tada kao narod niste ni postojali... Znaci JNA nije uopste ibla podjeljena na 2,3 nacionalna puka, pa se raspala za cas cim je zagustio ! A OS BiH imaju sva 3 puka! I sad ti zamisli situaciju da nesto prigusti, sta mislis sta ce ostati od OS BiH ? Hoce li Srbi braniti BiH od samih sebe mozda? Ili Hrvati od samih sebe? :) Ne budi naivan ! OS BiH su obicno izvidjacko drustvo u kojem se zasad fino igraju 3 puka nema tu ni A od Armije !
Avganistanci/Turci/ Srbijanci/Rusi/Ukrainci/Grci....., nisu mi braca niti su ikad bili, kako si samo kratkovid covjece. Sto se mene tice ja brace nemam i SVE gore nabrojane mozes zajedno zadrzati za sebe. A sto se tice \"mesa\" mislim da ga nema veceg od tebe kada malo bolje razmislim.. pa sad racunaj kako ti godi.. OS BiH NAPRIJED! Svaka cast pokazali ste se u Iraku, a i clanstvo u NATO-u je neizbjezno, ma koliko se to nekome svidjalo ili ne - MOGU DA SE PUSE DANIMA I NOCIMA! NAPRIJED BiH! @rema: .. Kako se samo vijori boja neba!... :) lijepa li je i STRASNA li je ova zastava bosansko-hercegovacka.. ledi krv u zilama!
@ado I ja kazem! BiH u NATO ! Treba vas poslati malo da pripucate po braci u Avganistanu :D Posto ste vi najbrojniji, imacete i najvece isporuke \"mesa\" za Avganistan :)
cuj nije bilo incidenata, zar bi srpcici smjeli udarit na NATO, pa sto ga u velkackoj srbiji ne udarise onomad kad su im padale NATO bombe po Begesu..najveca opasnost za veliko srpsku ideju je clanstvo BiH i njenih oruzanih snaga u NATO jer onda je Adio velkackoj smrdiji
BiH clanica NATO-a = 100% kraj Velike Srbije i sanjanje o samostalnost RS-a :))))))) BIH U NATO DANAS!!!! :)
Sanjaj sanjaj. Vidi zastave koja se viori
DA SABEREMO SVE: 1. AVIONI ANDLIJETALI SARAJEVO I OBILJEZILI NOVU DRZAVNU GRANICU 2. SMJENJEN LUKAC I TAKO POSLATA PORUKA SVAKOME KO DIRA DODIKA 3. PUSTENA BILJA, TEK DA SE ZNA 4. KONACNO HAPSENJE SEFERA I DRUGARA SVE U SVEMU VJEZBA JE BILA DOBRA !