Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stradalom iz zeljeznog Polja ili iz Nemile poklanjam dobro ocuvanu garnituru za dnevni boravak /trosjed,dvosjed i fotelju/. Potreban samo prevoz iz Sarajeva.
I trebaju biti prioritet, jer najvise su nastradali. A dobro je i sto se misli na male proivrednike, koliko toliko, jer ljudi od toga zive.
Bas gledam kako je medjunarodna zajednica posjetila srbiju vise puta oko ovoh poplava i vec im uplatila pare i dale donacije ljudima za obnovu, a mi nismo ni zadnja rupa na svirali. nisu nam pomagali kada nam je najpotrebnije bilo, ne morate ni sad, ope cemo se sami spasiti
jos da stranci uplate ono stu obecali bilo bi puno bolje. cicije bjelosvjetske ni ljudski zivot im nije svet