Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj ove budale \'\' SDP imao šansu\'\' od 18.mjeseci 2000-2002! Pa Alijina SDA banda je za ovih 18.godina 1990-2008 prokockala budućnost 2.000.000 Bošnjaka! Zbog takvih bandita koje je SDP hapsio i protjerao, Rasim Delić je osuđen na 3 godine robije, bando zelena!
Ja neznam sta vise ovi hoce iz SDP imali su sansu i prokockali je prevarili narod bosnu proglasili drzavom koja podrzava terorizam izjednacili agresora i zrtvu Pa dokle vasa pametovanja Pa bolje je smrzavanje od SDA nego vase zlatne kasike
Ma Dodikova posla 100%!!!
Kažu u Doboju da imaju toplanu najbolju u BiH, radila je i ubratu i nakon rata besprijekorno, što je istina. Eleme, radili remont, angažirali neku firmu iz laktaša, došli, započeli i sve ostavili nedovršeno... I sada kruži gradom priča da je to sve odradio Dodik jer je htio da dobojskoj vlasti zabije nož u ledja, sada pred izbore, tako da Dobojlije, koje su uvijek aimali grijanje za primjer, ne samo da neće dobiti ranije, nego se ne zna ni da li na za početak sezone-15.oktobara... Kaže, priča se, ali Dobojlije su ljuti na Dodika... Vidjećemo na izborima kako će se pokazati ili će onda zaboraviti muke sa grijanjem i pred očima imati samo \"za moju Srpsku\" Slično je to i sa SDA i SBiH, kukamo a biramo takve...
joooj gluposti pa da nisu ibori SDP nista nebi rekao za ovo.... fakt je ovo nidje vezee cuj eto SDA i SZBIH krivi pa nisu oni nego vlada kantona i toplane. A ti bosnjo pravi si krembil!
Jeftin predizborni trik SDP-a. Ovo nema veze sa politikom već sa zdravim razumom. Ako se grijanje plaća tokom cijele godine onda ima da radi kad je potrebno. Ako neradi onda ih treba kolektivno tužiti i ne plaćati im usluge.
Nit mi se mrzne sa SDA i SBIH, nit gori sa SDP...Ja gluposti. Hoću samo za uložene pare izvršenje usluga. Ja budalastih komentara
DA BOG DA CRKLI I SRBI I BOŠNJACI
Fakat, kao sto neko rece, sta se imaju svadjati u Kantonu ili Federaciji. Svaki mjesec im platim racun, 12 mjeseci u godini i sad, kao, nema para! DABOGDA IMALI PA NEMALI!
Ja mislim da je Dodik kriv za ovo...
ŠTA HOČE KOJI KURAC, PA PLAČAMO GRIJANJE I LJETI I ZIMI HOČE JOŠ EVO IM KURČINA DA IZBIJU OČI
Pa SDP vlada u Tuzli, gdje je takodjer niska temperatura. Dosta i vase price. Dajem povjerenje NASOJ STRANCI.
ja bosnje i kurca!garant si neki divljak sa planine pa se grijes na bubnjaricu samo neznam otkud ti internet!mater ti se smrzne majmune jedan bolesni.....kakve to veze ima sa partijama!zna se koje na vlasti i opravdano je sto se kritikuju!
Bošnjo, Krepaj uz SDA ako hočeš zaboli me đon!
zivim na alipasinom i imamo grijanje od prije 3 dana