Komentari (343)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar i ovo ima.... Koja je ovo živina, treba im pomoć kad im majka umre od 12 000KM. Pička li vam materina gladna.
Brani čovjek Bosnu od Dodika, ko i uvijek i bori se za napaćeni Bošnjački narod. Ovo je samo kap u moru milijardi koju je SDA pokrala i uzela "po zasluzi i sljedovanju".
*bošnjački
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ne daj bože da dodiku umre! Pravili bi rebalans budžeta
de ba ljudi malo provjere prije pravljenja drame http://***/novost/120770/informacija-o-naknadi-tihicu-i-prodanovicu-je-netacna-tuzicu-novinara
Nakon objave ove informacije, omiljeni film bh. parlamentaraca je "Izbaci mamu iz voza":D FUJ! Malo im je do sada bilo...
Jadna majko koja si rodila sina lopova da na tebi mrtvoj zaradžuje.Ima da se okrećeš u mezaru kao ventilator!
ja sam prije tri mjeseca podnio zahtjev za pomoc da kupim sebi lijek, ma.j.-ku vam j.e.bem u p.ic.ku, i nikakvog odgovora jos nisam dobio. Dabogda se raspadali od raka, dabogda vam se deset koljena patilo kao sto se ja patim... Majku ti klempavu, retardiranu j.e.b.e,m, i tebi svima vama pčoliticarima. da mozete i zrak bi nam uzeli. A i vi, narodi, sta je sad, gdje su protesti ??? Ma nek nas gaze i j.e.b.u kad smo retardiranio pa im dozvolimo ovakve stvari.
*** li mu ja sve . . . i svima njima, raspadali se dabogda
Sta sa mojim komentarom.Gdje se izgubi.
Pa sta se bunite.Zar ne vidite da je ovo vitalni nacionalni interes balija.Sacekajmo da vidimo sta ce za ovo reci ustavni sud kad bude u punom sastavu.
Svi komentarišu da je isplaćeno toliko novca za ove slučejeve, a niko ne proziva odgovorne za ove isplate i traži krivičnu odgovornost za nezakonite isplate i zloupotrebu položaja zbog visine iznosa koji je isplaćen. Odlukom Vijeća ministara BiH o načinu i postupku ostvarivanja prava na naknadu...("Službeni glasnik BiH", broj 67/09), u članu 5. propisano je pravo na jednokratnu novčanu pomoć u visini tri prosječne mjesečne neto plaće u BiH utvrđene na način propisan članom 7. stav 1. Zakona o plaćama i naknadama u institucijama BiH. To je iznos od 2.448,00 KM koliko maksimalno može dobiti bilo ko zaposlen u institucijama BiH po osnovu smrti člana uže porodice. Znači, Tihiću je neosnovano, više isplaćen iznos od 9.967,50 KM, a Prodanoviću iznos od 9.539,40 KM. Po službenoj dužnosti za povrat novca trebaju reagovati: Parlamentarna skupština BiH, Ministarstvo finansija BiH koje provodi odluke Vijeća ministara BiH i vrši nadzor nad isplatama, Ured za reviziju, Tužilaštvo, SIPA...
Nazalost, "sluzbena duznost" kod nas ne postoji kao takva -postoji "stranacka poslusnost" i "uzajamni tal" kao mjerilo u skoro svim institucijama vlasti... Zakoni se kroje po njihovoj volji. Neka mrtvi nadju mir, ali ovo i ovako uzimati od naroda -a ko drugi placa PDV za sve troskove izabranih politicara- bez obzira bilo po zakonu ili ne, je SRAMOTA!
Bagra nema interesa za BiH. Žalosno je da im služi samo za hapanje love i ustoličenje svojih najbližih. Obitelj Tihić-Izetbegović su egzemplari mnogih, ali idiotluk je ovaj ženu uhljebio, onaj naknade itd. Sve vrvi od kriminala.
Eto im toliko, samo nek' oni crknu.
DA BOG DA PA SE SVI POLITIČARI OVAKO OBOGATILI.
šta ste ga se uhvatili pa ne puštate? dobro.istina je da izgleda kao onaj što želi biti kalif umjesto kalifa, ali ipak...
hebali vi sebi svoje majke obojica....
DABOGDA IM POMRLO SVE ŠTO IMAJU PA NEKA DOBIJU "MILION"...
Dabogda mu sve pomrlo pa nek dobije bar jedan milion.Stidim se sto sam sve ove godine glasao za SDA.