Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa žaljenjem i degutantnošću čitav svijet gleda tu etničku skupinu zvanu srbi...
А шта цхемо са нама санџаклијама?
Ama šta UEFA i ima da kažnjavaa nedužne Srbe. Trebalo bi ih još i podsticati da je sve što rade vezano za ratne zločince, koljače, krvnike, za rasizam, i nacionalizam super i da trebtako da nastave kko se nikad za nikad ne bi probudili iz njihove bolesne učmalosti i kako bi sve više i više dokazivali cijelom svijetu da su genetski otpad. Da su imalo svjesni šta svijet o njima zna i misli zavukli bi se u mkišije rupe a nebi na najprimitivniji mogući način pokazivali svoje iskonsko seljaštvo i zaostalost.
@David PFC Kakva korist objašnavati, moj Davide kada vi niste kadri to shvatiti. 211. ijek je a Srbi sve nazadniji i nazadnji, jedan nacionalist umre hiljadu se rodi. To je Srpstvo. Ko sumnja neka pogleda ,,Farmu,, od Miće, Maje, Ace pa nadalje sve nacionalista do nacionaliste, javno se tako deklarišu, onaj ko gleda Farmu je svjedok. I neka! Muslimanima i Hrvatima a posebno Muslimanima i treba da se dešava zlo svakih ,,malo,, jer trče u emisiju ,,Farma,, kao ludi. Naravno i kod Muslimana ima koječega ali većina Muslimana nije nacionalista i to ne trebada dokazuju na način da trče među srpske nacionaliste. Da si kosmopolit možeš dokazati i na drugi način a trpajući se i učestvovanjem u nekim srpskim projektima možeš da doživiš samo neugodnost.
@Muni '.............21.....vijek.' greška
jedan klub manje u prvoj ligi,steta sto Željo prosu bodove dole al yebajiga
Cega se pametan stidi budale se ponose
Samo po dzepu, do kolapsa.
kazna nekoliko hiljada maraka za koju ce mile rado platiti i nikom nista. Nadam se da ce svi klubovi sa ovakvim navijacima, bankrotirati, da se istrijebe ovi bolesnici...
Warwho Youngić
Kako, kad Rašo još nije osuđen, pa je sve dok to ne bude po svim pravima nevin... Na stranu što mislim i što mislimo o njemu...
đelmić potpisuje za sarajevo
Idem preko zemlje Srbije ide srce gde mu milije
Ja bi volio znati stvarno sta je sa ovim srbima danas i zasto su oni bas takvi kakvi jesu?
nacionalisti su takvi, bilo koji da su... srbi, bosanci ili hrvati. sve je to isto. Samo su oni u pravu... a realnost jednostavno zanemaruju i gledaju na svijet povezanih ociju. vide onoliko daleko koliko ispod peskira mogu da dokuce. Nista cudno. Bogu hvala da nismo svi takvi!
Zato sto nije izvrsena denacifikacija,kao kod Njemaca,poslije W W 2.Djindjic,kada je dosao poslije Milosevica,to nije uradio,nije uradio ni lustraciju Milosevocevih kadrova,koji su se uprpili,poslije 2000.g.ali bez razloga.Virus nacionalsovinizma,kojim ih je Milosevic inficirao,traje i danas i posacavace se.To su mladi,koji se i ne sjecaju rata,ali se sjecaju prica iz rodne kuce.
Čuj FIFA pozvala naš savez da nekoga kazni. Sigurno će dobiti ukor.
Degenerika ce uvijek biti na ovim prostorima
savez treba kazniti pod hitno
šta 20 majmuna napravi klubu ,bože sačuvaj
a koliko je majmuna pobilo stotine Bošnjaka prijedora?
E vidjet cete kazne smijesna kao i uvijek a zelji i sarajevu zbog bakljade po 5000 milja odmah
Stace ovi navijaci nemaju posla para pa im stranke dale malo para da skandiraju ljudi se prihvatili daj sta das
Ovim debilima niko nista ne placa. Oni to rade samo zato sto su debili.