Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoce I majka priroda da izoluje nas u Tuzli od podrinja(cast izuzecima)
ma sta je ovo, bezze, preko toga se more ici... samo pici. jedino malo niza auta poput ferarija i lamborghinija ne bi mogla proci
ovo je stara slika iz maja sad je puno puno gore
"Klizište je u maju ove godine odnijelo dio magistralnog puta, a saobraćaj se od tada do danas odvijao makadamskim putem u neposrednoj blizini magistralne ceste." U MAJU!!!!!! Pa za sedam mjeseci kinezi bi citavu bosnu asfaltirali.
Sobzirom da svi danas uzimaju za pravo da komentarisu stvari koje ne poznaju i da su svi danas pametni za tastaturom da napomenem ovom @Yahelu da su radovi obustavljeni zbog imovinsko pravnih odnosa i da nije uopste stvar u asfaltiranju nego o osporavanju radova
sad ce to naše vlasti malo zamazati novim asfaltom i ko nista nije bilo :)
Komšija mi jednom pričao da je tu u drugom svijetskom ratu ubijeno oko 80 ljudi, ne znam koje nacionalnosti, i da saobraćajnica prolazi preko grobnice..............bajke.