Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim ministra, gras da javno vidimo snimak klosara, da se kazni sto vecom kaznom, i za kraj ako je maloljetan da mu roditelji odgovaraju....
Ne zanima me cak da je dijete od 12 godina ovo uraidilo. Kaznit roditelje s 5000KM. Stoka slijegla s livada u grad i ne zna se ponašati
počinilac je uhvaćen i naknada za oporavku iznosi nešto manje od 3000 eura, to bi trebali roditelji namiriti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba degenu sad urezati sarafcigerom na ledjima Gras
Edu i roditelje pohapsiti odmah, osuditi strogo za oštečenje javnog dobra!
edo sigurno ces ovo citati.Je bem ti mrtve usta,dabogda poginuo pasce jedno seljacko,ma mu ti j koja te okotila.
Zar zaista nema kamere?
Policija sumnja da bi Edo mogao biti Edin 😂
Orvelovski? Montipajtonovski? Ovo je još jače, još luđe. Ovo ludilo od komentara. Manite se lova na vještice, imate po kome pljuvati, tastatura gospodari.... Edo? Tramvaj? Hja, ovo je za duboke analize, psihodelija, šizofrenija, bolest prava..
Daj mu kaznu nek mete tramvaje mjesec dana. Ne bi mu vise naumpalo..
EDI JEBHATI I MRTVE I ŽIVE
Edo postade popularan , a neki neuk balavac koji necijeni stvari !
Šteta je MILIONE jamio, za te pare su mogli još tri tramvaja kupiti
E trojanci, više vam je stalo do vaše propagande nego do švrljanja tramvaja
drži se Edo stiže Isak
Pitanje je jel mu ime Edo uopšte...
Samo račun ispostaviti. Ako nema para, onda ko I na zapadu raditi društveno korisni rad . Čistiti ulice, kosti travu po parkovima, mezarima,grobljima i slično.
Edi i Edinoj familiji se crno pishe.
Polahko , momci. Prvo se mora ustanoviti ciji je sin Edo, pa tek onda odlucut sta i kako dalje. Mada ako se vozi tramvajem, cisto sumnjam da je babin sin prije da je neki narcisil ili kompleksas. Cim mora gravirat svoje ime .