Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema niko nista papani protiv Tuzle jer je i TZ BiH.Treba novaca kojih nema za osposobljavanje Tuzle. Treba nam jos jedan alternativni aerodrom ali kako obezbijediti novac????Sad ce papci reci NEDA NAM SARAJEVO????????
ne moze svako selo imat aerodrom ;)
jest K.U.R.A.C zbog magle Džeko nastupa za Mančester Siti
a papani nedaju da se otvore aerodromi u Tuzli i Mostaru?A neće da javno priznaju da napr.ogroman broj hercegovaca leti za Dubrovnik i Split a uzlaka za Beograd i brže su kući zbog boljih putnih komunikacija ali ti aerodromi nemaju potrebe da se zatvaraju zbog loših vremenskih nepgoda jer ih i nemaju