Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupo zeničko grijanje, čim stvarno zatreba, odmah ga nestane, treba rastjerati tu bagru.
pa kako vas nije stid....stvarno kako vas nije stid? placamo grijanje cijelu godinu, po veoma visokim cijenama i prvi put kad temperatura padne ispod nule vama rikne kotao? kako vas nije stid?!?!? a onda kad bolje skontam, nas bi trebalo biti stid, koji smo mi levati...
evo danas opet smanjeno grijanje za 60% a napolju uzas.. ni 6 dana od zadnjeg kvara......pa ima li to igdje makar i u Albaniji ? ja vecih gubara i idiota ne vidjeh...... ahaaaaaaaaa sad saznadoh........kazu, morali smo malo pristedit grijanje koji dan da bismo platili put u Lisabon na utakmicu gradogovnetu Smajlovicu ...pa sto tako ne kazete, trebal jos gdje da se putuje da ga iskljucimo skroz ?
U MOJOJ ZGRADI NIIJE BILO GRIJANJA ZBOG KVARA NA VODU TAKO DA SE AGONIJA SAMO PRODUZAVA. SAD BIH IH OTKACIO SAMO DA IMA BOLJE RJESENJE. AKO KO ZNA ZA BOLJE NEKA JAVI.
izdrzace zenica, izdrzali smo i mi cetiri godine bez grijanja
Čim je hladno odmah kvar na grijanju , jbte ista priča godinama sramota više ..
Ja se grijem na moju zlatnu kasiku
kod mene grije...
Nisu izdrzali ni pun mjesec, ali bitno je da su poskupili grijanje!
Zenićani konačno nešto trebaju da preduzmu u vezi grijanja. Trebaju svi kolektivno odjaviti grijanje. Neznam samo zašto oni nisu priključeni na TA Kakanj kada su zaista blizu Kaknja.Bilo bi i jeftinije i domaće.
vec sam se bio zabrinuo....
eeee, al da vidite zato kakvo grijanje ljeti imamo!
hahahahaha, pa neka navijači zagriju atmosferu... :)
znaci grijalice vadit iz podruma trebat ce i ove zime...da hoce i ovaj Mittal da se pokvari m.a.m.u. im kapitalisticku