Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj iznos od 15.000 opštine dijeli na 15 mjesnih zajednica, tako da mi sa tim ne možemo ni rupe sanirati na cesti a kamoli šta veće.
Opcina Centar jedino se kiti popravkama pokojeg stepenistva donacijom pokojeg obdanista od 3-5 hiljada i sadnjom kojeg drveta to him je hit a nisu kader rijesiti osnovnu skolu u Barama M. Z. Sip gdje zivi izmedu 10 i 15 hiljada domacinstava a nemaju ni osnovnu skolu,nisu kader uraditi kruzni tok u Barama i ako ima prostor gdje se formiraju kolone i do Ciglana...........................