Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako se to radi, skup otvorenog tipa, bez skrivanja i dovodjenja rodbine. Samo naprijed.
Kad se uporede skupovi ostalih stranaka na SDP-ovim skupovima se cuje najvise konkretnih stvari. Nisam primijetio nikakve nebuloze tipa 1000 radnih mjesta mjesecno bez ikakvog programa i strategije
na stranu sve, ali si u pravu
Volim kad neko organizuje skup na otvorenom jer to znaci da ne bjezi od naroda i ne bjezi od odgovornosti. Respect za crvene!
SDA pobjegla u Zetru, samo se sakrivaju i to zadnjih 20 godina
Steta sto sve stranke na kraju svog mandata ne kazu sta su obecale a sta su uradile. Samo one koje su nesto uradile i imaju se cime ponositi ne bjeze od obicnih gradjana
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pravda, ujedinjenje i rezultati! Sretno do pobjede! Jedini Izbor za jedinstvenu BIH
...i samo za društvo na predizbornim listama, ide pjesma: Mi smo ovdje samo zbog para.....drugo nas ne zanima... Tusta izvini, RIP
Samo naprijed, nastavite se boriti da ova zemlja krene ka boljem, a svi oni koji zele da dijele drzavu, da prodaju i uniste ono malo sto nisu, dobro ce se iznenaditi kada shvate da narod vise ne vjeruje praznim pricama.
skup tuznih sova... al' gdje su im podrepne muhe, nema ih u top komentarima !?
Hadziomerovic i Ivanic u predsjednistvo, pravi ljudi koji nisu opterceni nacionalizmom.
Raguž, Emir Suljagić i Ivanić
PORUKA ONIM KOJI PRIŽELJKUJU PAD SDP-a, Hvala vam sto ste to radili, i toliko zeljeli, mi smo duplo vise zeljeli da ne padnemo, onoliko koliko vi to zelite! Pune sale sirom Bosne i Hercegovine sve govore! Crknite od muke!
...no no se nervirat...
@Spamerko - poruka za spamerka - Ti botu što spamuješ SDP propalu ideologiju nemoj se nervirati. Popij apaurine, slijedi 13.10.2014 godine, ponedjeljak, i narednih 8 a možda i 12 godina opozicije :)
PORUKA ONIM KOJI PRIŽELJKUJU PAD SDP-a, Hvala vam sto ste to radili, i toliko zeljeli, mi smo duplo vise zeljeli da ne padnemo, onoliko koliko vi to zelite! Pune sale sirom Bosne i Hercegovine sve govore! Crknite od muke!
Mutni ste crveni ko frisko cjedjeni sok od cvekle
CRVENI ostaju :D
Nek rade sta hoce samo nek zelena pogan ide vise.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hoće li se klanjat ikindija, koju predvodi ef, Lipovača
Pozorište, nego šta - Ko li je glavna uloga? Zlatko von Lagumdžija, ma nemoguće.....jel monodrama....
SDP JE JEDNA VELIKA ARHIVA....MOŽETE STATI U REGISTRATORE SA ROKOM ČUVANJA 3 GODINE, A ONDA DA VAS POKUPE KOMUNALNA PREDUZEĆA PA NA OTPAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maide :) seljačino :)
jao jao mirkoni komunjaro al boli istina!!!!!!!!!
Definitivno sutra najbolje ostati kući i izbjeći parade stranačkih paćenika ta skupove kod pozorišta, u zetri, itd.
dodjes veceras, i nemoj vise od sutra :)
Ako Tito neće uskrsnuti kao gost iznenađenja na ovom skupu, ništa Zlaja nisi napravio...
Pozivam građane Sarajeva da se ne odazovu na skup crvene bagre koja je nas je u posljednje 4 godine zadužila za više milijardi eura, napravila 10.000 više nezaposlenih nego je bilo 2010. godine, sa padom BDP-a. Ja neću otići i pozivam druge da ne idu. Jedino ako bi se slučajno zatekao mogao bi im mater lopovsku opsovati i nastaviti dalje. Smrt crvenoj bagri. U ponedjeljak 13.10.2014 Lagumdžija će se probuditi sa 8 posto glasova :)
@zulfo,ne kenjaj!Koliko si nas ti i tvoja stranka zaduzili dok ste bili na vlasti?Da su bar sta napravili!Pokrali su Boga Isusa!
a 20.000 novih zaposlenih? to ćutiš? )
PRIKAŽI ODGOVORE (1)