Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Morate uzeti u obzir stopu poreza \"IMT\" koji je po važećem kursu obično 100% od cijene....:) IMT-za one koji to ne znaju hehehe \"ima li mene tu\" :) Tako da dokle god smo mi ovce biće i onih koji će nas šišati :)
Mislim da je to uredu samo taj trg ima pogresan naziv. Trebao bi da se zove Trg okupacije-Alija Izetbegovic, jer on ne samo da nista nije oslobodio nego je unistio sa svojim pajtasima svaku slobodu..
Ma daj , ja sam mislio da je u ovo uračunat i onaj mramor koji se postavlja , al za onih par betonskih ploča ...Moja najiskrenija želja je da na čelo opština kantona pa i države dođe neko ko će cijeli budžet utrošiti za ono za šta je zapravo namijenjen , kome neće biti žao svoja ionako visoka primanja ostaviti takvima i novac koristiti za finansiranje projekata ili dati nekome kome je prijeko potreban , neko kome je stalo do obnove gradova i države i ko će konačno početi slušati građane
Ružnijih ploča ne vidjeh dugo.
lazu lazu nas,lazu non-stop koja prica podlazovke, pardon podparolke iz opstine Stari Grad,price za malo djecu podparolko prestani vise niko nije naivani levat da ti vjeruje sta brbljas
koja OBMANA NARODA SA OVIM POPLOCAVANJEM,AKO MISLITE DA VAM NEKO VJERUJE,ZASTO LAZETE TOLIKO GOSPODJO KU.RAVA
Pa kaze, ne volim te alijaa zato sto si b.a.l.i.j.a., nosila ti Drinaa trista m.u.d.z.a.h.e.d.i.n.aaaaa
katastrofalno los izbor (betonskihh) ploca!!! ;=((
Koga oni farbaju?? Ukupno 20 jeftinih betonskih ploca kosta preko 6 000 KM?? Realna cijena je par stotina maraka. I o kakvoj \"rekonstrukciji\" pricaju kad nisu ni 5 posto platoa sredili. Svakih mjesec rade \"sanaciju\", a za taj novac su 10 puta mogli kompletno da urade trg da lici na nesto..