BiH
0

Završena manifestacija "NTCHS dani 2006"

Sarajevo-x.com
U organizaciji NTCHS-a, jedne od najvećih IT kompanija u Bosni i Hercegovini u periodu od 17.03. - 19.03. 2006 održali su se već tradicionalni "NTCHS dani" koji su ujedno i najveća manifestacija ove vrste u regionu.

Manifestacija je bila podijeljena u 2 dijela - oficijelni i sportski dio.

17.03.2006 godine u Business centru UNITIC "NTCHS DANE 2006" svečano je otvorio Denis Zvizdić, premijer Kantona Sarajevo a javnosti su se nakon otvorenja na press konferenciji obratili i Saša Cvijetić,generalni menadžer kompanije NTCHS, Pierre Brunswick,regionalni direktor prodaje AMD-a i Brano Vujičić, predsjednik upravnog odbora udruženja BAIT.

Na oficijelnom dijelu druženja u business centru Unitic 17.03.2006 godine najnovije tehnologije predstavile su velike svjetske kompanije: HP, LG, LOGITECH, INTEL, LEXMARK, FUJITSU SIEMENS, KODAK, TWINMOSS, MSI, OLYMPUS, SAPPHIRE, ASUS i mnogi drugi...

Sportski dio manifestacije održao se 18 i 19 marta na Jahorini gdje su bile organizirane igre bez granica.Prisutni nisu krili svoje oduševljenje osmišljenim igrama te je bilo sasvim logično da broj učesnika bude izuzetno veliki.

NTCHS DANI 2006 godine su bili sjajna prilika da se poslovni partneri i prijatelji NTCHS-a bolje upoznaju i prošire suradnju uz opuštenu atmosferu i dobru zabavu.

NTCHS DANIMA su prisustvovali predstavnici svih vendora sa kojima NTCHS uspješno sarađuje,kao i veliki broj lokalnih partnera i predstavnika medija.

Svi prisutni su imali priliku da se upoznaju sa svim novitetima u ponudi NTCHS-a ali i uvjeriti se u kvalitet i karakteristike proizvoda aktivnim testiranjem i korištenjem istih.