Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo kod nas u BiH humanitarci u zatvoru lopine na slobodi.
Trebinjski aerodrom je posebno opremljen za humanitarne akcije.
boze zdravlja,hljeba ima i u zatvoru:-)
Ja mislim da sve kojima je ostelo 5-6 mjeseci kazne treba pustiti tj angažovati ih tri mjeseca da rade na raščiščavanju i voljno.
Interesantno je to kako sve donacije u RS idu na rachune Vlade RS, Ministarstvo finansija RS, a josh ni jednom nisam prochitao da ide za npr. Crveni Krst. Samo bih volio bih da ove donacije odu u korist ugrozhenih.
mi ne nosamo kamere sa sobom kao neki...kontas?
...da ste se sjetili angazovati sve teške robijaše iz bih na rad ciscenja i pomoci u poplavama! nema djaba ležati i jesti i bildati i krkaniti se jos vise!
Misliš ono "Dali mački da čuva ribu"
...jesi gledao filmove ...kako amerikanac to radi... ...obuces ga u narandjasto odijelo...stavis mu lance oko nogu...i lance oko ruku...i krampu ili lopatu u ruke ili metlu ili sta vec...i opleti...a par policajaca pored...al ne sa rukama u djepovima nego sa automatskim puškama napetim! i bez ijedne rijeci razgovora sa kolegama nego samo promatraj i drzi na nisanu ...e ne bi onda maca probala ni jedne ribe!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Humanitarci iz Trebinja
mogu misliti kako im je krivo sto sad ne mogu hapati po kucama....