Osuđenici za ratne zločine
0
Zatvor u Zenici: Ratovali, a danas žive složno
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JOŠ ĆE MO SE SAŽALITI NA NJIH , JAD.NICI, MA DOBRI LJUDI SAMO IH OKOLNOSTI RATNE DOVELE DA PO.KO.LJU I PO.BIJU SVE PRED SOBOM. MIRNI SU U ZATVORU JER NEMAJU SVEZANE I NEMOĆNE LJUDE PRED SOBOM DA IH UB.IJAJU, NEGO DRUGE ZATVORENIKE KOJI NISU JADNI I NECE MOLITI ZA SUDBINU, KAO NEKI CIVIL U RATU, A ON SA PUŠKOM. I ONDA ISPADNE SAPUN, E ZATO SU MIRNI !
j3bu jedan drugog u rektum
nisu oni ratovali zato sto su oni htjeli vec zato sto su se alija, tudjman i milosevic igrali rata
Svi vi sto KOKODACETE tu na x-comu,i negledate crtane filmove.Dat ce Bog,da se nadjete u situaciji,gdje niste krivi a robijate.LUZERCINE!!!!!
Branili se i upotrebili prkomijenu sili. Na civilima.Porodica Ristovic pobijena, civili u Grabovici,civili na Kazanima, civili u Kaknju...
Hmmm...danas kad je RAT gotov, trebalo bi se tim ljudima progledati kroz prste i olabaviti ogranicenja.
\"11 Bošnjaka, sedam Srba i četiri Hrvata\"!?Ček\",ček\",zar se tadašnji Muslimani,a današnji \"Bošnjaci\" nisu branili?
ĆEMO * :D
na električnu stolicu ih sve , bez obzira na vjeru i naciju, ko je god okrvavio nedužnom krvlju ruke. Patnja do pakla
Safet Susic - Pape selektor BiH!
ja bi njih sve streljao a sve ama baš sve POLITIČARE ZATVORIO NA DOŽIVOTNO i one lokalne pa onda na električnu tolicu ali rađe na kolac
FREE Ramic!
U zatvoru bratstvo i jedinstvo UJEDINITE SE PROLETERI