Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pod hitno optuziti \"AUSTROUGARSKU\" (njihove nslednice) Austriju i Madjarsku, ili da ga odrzavaju kad su ga vec izgradile ili da ga nose kod sebe.
Zatvaranje Zemaljskog Muzeja je SAMO OGLEDALO POLITICARA NA VLASTI KO I GRADJANA RBIH-e ! Koliko je gradjana bilo posjetiti Zemaljski Muzej, koliko politicara takodje ! SRAMOTA I SKANDAL, da se jedinstveno u Evropi historijsko blago toliko ignorise i ne postuje od politicara i gradjana ! Ustaj Bosno i ne daj SVOJE !
Zato Alijin muzej ima tri puta vise novaca od drugih muzeja. Vidjeti budzet kantona
SDP-ovci se raduju zatvaranju muzeja! Bravo Micko, bravo Zlocko! Uveli ste Bosnu u najvecu depresiju u zadnjih 500 godina.
cijeli muzej sa svim nacionalnim blagom u neku drugu zemlju.. u austriju npr. ili u cesku... tamo bi se to cuuuuuvalo ko oci u glavi..