Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haaha sve nasi proizvodi jbt....Ofirno u pm...nikad necu kupovati proizovode od susjeda,pogotovo vodu ona je puna bakterija a ne nasa voda jer znamo da moraju proci 1000 testova!!
Hahaha jeste ofirni drama. Kakve su ovo ba vode, nikad čuo. Inače iz Zavoda drugog kantona, informacija je da su bile u pitanju Jana, Jamnica i Prolom voda. Šta ba sad kenjate.
Postavi link da procitamo taj famozni izvestaj iz “drugog kantona”. Ba.
Kako si ti glup u pm. Kakav izvještaj sam spomenuo. Gdje si ti to pročitao? Imam usmenu informaciju od osobe iz zavoda koji zna koje su vode u pitanju. Da ti je makar nena dobila ešerihiju, baš bi ti tvoje pitanje bilo relevantno. Sigurno si hdz ili sda uhljeb 🐔🐔
Ovo nije istina. Štite se uvozne vode: Prolom, Jana i Jamnica. Provjereno. Poyy.
Ovdje mi nešto smrdi. Pa kako to da je odjednom zaraženo više različitih voda od različitih država i proizvođaća u isto vrijeme? Ne koriste istu vodu? Je li ovo neka teorija zavjera kao korona virus? Plan za čovječanstvo ili o novcu nešto? Baš kao i korona, pojavi se odjednom u svim državama?
E jesi vidio kako pokušavaju skrenuti sa teme. Pusti sad te vode recite koja je imala ešerijah koli zašto krijete kad je u pitanju Jana i Jamnica.
U prevodu kupujmo stranu vodu. Sramota za nas sa najciscim izvorima.
ma samo skuhaš vodu jarane, jeste da trošiš energije nešto, ali ubije sve bakterije, to je savjetovao i onaj Bear Grylls, i Man Woman Wild, oboje sa Discovery kanala, i američka vojska u knjizi US Army Survival Manual...
Koja ste vi gamad od ljudi,umjesto da isforsirate da kažu koje vode su bakterijski neispravne bile vi odma poletjeli pisat kojima fali neki dokument. Da dotusite bijedu ,fujjjj
Fale jos dvije,prvo su bili rekli da ih je bilo 7
Znači nije ništa sporno u ovom današnje tekstu. Medjutim nas zanima onaj o "7 malih patuljaka" koji je objavljen 17.10.2022.god. kada je nadjemo 7 spornih boca. TO SE EVO SADA VEČ STRATEŠKI ZAOBILAZI i pišu se kojekakvi tekstovi da ublaže stanje i situaciju što nije O.K. Mislim da je krajnje vrijeme došlo da se nekoga ili više njih objesi za mAuda.. Institucije i inspekcije treba da su u zaštiti gradjana, a ne u zaštiti sebe samih !!!
Ovo je samo zamazivanje ociju za slucaj bakterija u vodi. Kao da se zaboravi onaj slucaj, jer ce ovima zabraniti privremeno prodaju jer kao nemaju dozvolu.
Propaganda. Medju ovim vodama jedino je izvorska Gora voda ostalo su sve busotine...
Kako to da su i Jana i Prolom ispravne u Hr i Sr a ne i u BiH? Jana u Sr je sa istog izvora kao i ona u HR, jel to neka zavera pa se vode za BiH tržište pune Del Troterovim metodom? Obe vode se izvoze u EU(rigorozna kontrola) s tim da je Hr već deo iste. Usput, mislim da se jedino Jana i Vodavoda pune direktno na izvoru vrlo savremenom metodom.
Sve istina
Komsijske vode Jana i Prolom ostale u igri
ja u ovo ne vjerujem.Narode pamtite. Uskoro svi na ulice.
Sta je sa Jamnicom, pitam onako...
Plus vode koje sadrze bskterije, gdje one?
Uvozimo vodu s Kosova. Pa i ovce su odmakle od nas.