Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi ih kako su svi sretni i zadovoljni na slici, idila sveopšta... Mami*u vam hohštaplersku... perverznu
Tihi...i ti bi bio sretan da si neki dan dobio 15tak miliona i da kontas kako da ih potrosis :-)
Ne bi sine, ne daj mi Bože nikad toliko imati da se uznesem ko' ovi neljudi...
Ako ovo prođe na parlamentu onda se svi Bošnjaci kolektivno trebaju posrat sami sebi na glavu i otić iz ove države, prepustit je Srbima u kompletu i ne javljat se narednih 1000 godina ni za šta.
Kako ste jadni! Poplašen je cirkusant koji se u datom trenutku slikao kao veliki četnik. Šta onda kažete za one vaše muhažedine koji su i sada tu i koji su se slikali sa odsjecenim srpskim glavama. Izgleda da je bolje da se rszgranicimo i živimo svako u svom toru. Vama su jedino dobri Divjak i ostali koje ste šutnuli cim ste ih ih iskoristili! Ne volim što ovo pišem ali ovo je ,nažalost,istina!
Alergična sam i na srbe i na bošnjake podjednako!
A nije cudo,imali smo i pred rat ostojica istog ovakog...
Ja ružna četnika, braćo mila ... nemojte njega, ako Boga znate ... ! ! !
Valjda ovi nemaju Sifeta i Seada pa da se "poslije kaju što glasaše po Bakirovoj pameti ...!!!
Ovo je pokazatelj kakvi tipovi ljudi u ovoj drzavi mogu da prospreriraju .
Nikola je bas ruzno ispao na ovoj slici. Kako se to obukao? Pa gde ce plavi sako?!
Dokazani cet...k ce da nam prica o obrazovanje respekt za bosnjake eferim
nastavljaju politiku alije balije koji je prodao bosnu cetaljima
djubrad
Ma glasali bi ovi i za Karađiča i Mladiče samo da ostanu u foteljama boli njih neka stvar i za BIH i za narod.Oni su se nakrali da ne mogu potrošiti za dva života.Gamad SDA -ovska.A narod ko marva i dalje glasa za nih??????????crkli dabogda zajedno sa njima.
Odoh odavde i zaboravljam sve vezano za ovu zemlju i jebeni balkan
To je ogledalo sadašnjice u BiH. Na svim stranama su lopovi i ti, koji najviše štete BiH...
Onda Bilal Bosnić može komotno u Upravni odbor Agencija za identifikacione dokumente, evidenciju i razmjenu podataka BiH.
Sve to GLATKO PROLAZI ! Inače bi se već neka isprika našla u SLOBODNOJ BOSNI A POGOTOVO U DOMOLJUBNOM AVAZU ! Ipak su Fahri Poplašenovi mirovnjaci SAMO U NAJBLIŽOJ PORODICI NAPRAVILI TRI ŠEHIDA !! Inače putem ATV Poplašen uredno čestita genocidnom zločincu Radovanu KRSNU SLAVU u ime Bakira izetbegovića i njegove stranek i Fahrudina Radončića i njegove stranke !
Ahahahahahahahahahahahahahahahah Bolešnjaci pa šta je ovo ba hahahahahahahaha
Oj srbine ružna lica ti si turčin posrbica, pitaj babu i prababu ko je jeba uz tarabu ti provjeri svoje gene jer potices ti od mene sultan han Bajazit drugi
Jarane ja ne znam ko je jebao nečiju babu, ali par stvari znam sigurno. Pazi sad Bolešnjaci tvrde da su doživjeli 11 genocida i OK je to imaju pravo da tvrde. Osmanlije su bile zaštitnici muslimana u sadašnjoj BejHa. Odlaskom Osmanlija i nestankom zaštitnika valjda su se nad njima iživljavali Srbi i Crnogorci te se tako desilo tih famoznih 11 genocida. OK I TO 1992 do 1995 Bolešnjaci tvrde da se opet desio genocid. OK Sad da sagledamo : 1992 Haris Silajdžić na CNN tvrdi da su Srbi pojebali 500 000 Bolešnjakinja što je apsurd ali ok. Ako krenemo sa smanjivanjem mi se svi možemo dogovoriti da je 100 000 Bolešnjakinja pojebano. Mnoge su i rodile djecu jer imamo primjer Alena Muhića KOJEM MAJKA NIJE REKLA ko mu je otac. Sad zamislite samo koliko takvih momaka i djevojaka ima u Federaciji čiji su biološki očevi pripadnici VRS :)) Zamislite samo koliko Bolešnjakinja kao Alenova majka nisu rekli djeci :)). Znači u modernom dobu gdje je uvijek bilo u podsvjesti da možeš kasnije odgovarati zbog seksa Srbi su ipak pojebali 100 000 muslimanki. U tom zadnjem "genocidu" :)) Muslimani !!! Pokušajte sad sami izračunati koliko je muslimanki osjetilo toplu Srpsko Crnogorsku spermu u tih 11 genocida ranije :))) Pa to su milioni Bolešnjakinja.... Znači zaključak je sledeći : Srbi i Crnogorci su svojom spermom definitivno promjenili DNK Bolešnjaka od odlaska Osmanlija i sa pravom se može konstatovati da su Bolešnjaci ustvari djeca Srba i Crnogoraca :))) Jarane pa ne misliš valjda da su Srbovi klali vam očeve i sinove i braću a da nisu karali vam Majke, Sestre i Kćerkice hihihihihihi A ti sunce kakvo je to bilo krke rke i špric špric špric po Bulama i Bulicama hihihihihihi