Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...njujorška, londonska, frankdurtska i tokijska berza odahnule...
hahhahahahahah loood si ;)
a banja lučka i sase oprezne
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ja sam očekivao vlajkija
Kako nema slike gdje joj se koljena sjaje?
Lajte kere Jakobsfelda
Da nije ovaj Čavara, bio bi neki drugi Čavara.
Sve je ovo za terapiju gospodina Nurkica iz Gracanice,sto rece kolega !
Bez namjere da ulazim u komentare na temu, ne mogu da vjerujem da ljudi nemaju pametnija posla nego da komentarišu nešto što je potpuno normalno. Izbori su bili, pobjedili su koji su pobjedili sviđalo se to vama ili ne. Pogotovo me nerviraju ovi komentari koji su izrazito nacionalistički i koji potpiruju samo vatru, hajd' prije nego što napišete nešto razmislite da li to može izazvati reakciju kod onih koji ne razmišljaju kao Vi.
Sta radi ovaj sindikalac s njima, mozda se dogovaraju da neće biti štrajkova ?!
Blago se nama.. evo upravo me zvao poslodavac, kaze da su ga oslobodili placanja poreza pa me pita da li zelim povecanje plate za 60% i ako imam nezaposlenih u porodici.. ima jos otvorenih mjesta
čestitke dr. Mahmutbegović
o hooooo
Sutorina je BiH
Ni ti nisi Srbin a ne zemlja...
Bolje ti je da guslaš jer to najbolje znas tornjače...
krasno ;) svršavam u salvama....;))
jupi.....eto nas evropo :D:D:D
Sad kad ste se udomili, navalite na posao.....Iako, čisto sumnjam....