Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko će sad biti protiv,pa oni što kontrolišu glavne pumpe
Supci i domu narod nikad do sada nisu usvojili ovaj zakon za ukidanje akciza..
Da je Dom naroda, gledao bi u narode, a ne u svoje fotelje I privatne povlastice.
Dom naroda koji ce da naravno da odbije tak zakon. Taj Dom bi treabo imati samo ovlasti da se bavi nekim vitalmim nacionalnim pitanjima, a niposto egzistenciualnim pitanjima stanovnistva.
Sad će ukinut kad Bingo ulazi na tržište veleprodaje nafte 😄
Znal se sta kad ce Forto i Mandic na Jahorinu, ali sad bez druga Larsona? Dodje im pe*erluk zamalo glave OSA posjeduje snimak orgija Forte, Mandića i Larsona na Jahorini? https://vijesti7.ba/MEDIJI-U-RS-U-BRUJE-OSA-posjeduje-
Ovi ko NAPADAJU, a ONI ko BRANE SE !!! ŠANERSKA POSLA !!!
Ruska Nafta Rauski Plin..Uvezena nafata Derivati...Nesmije se dodzvoliti da uvoznicki lobi..napravi crno trziste..Od Akciza zivi drzava... Akcize se nesmiju dirati to je osnova polog za likvidnost drza´ve.Ukidanjem Akciza se jaca uvoznik salabi drzava.
E bas si naivan, i to ti stoji. Pametniji si dok čutiš.
Nekako imam osjecaj da bi mogli usvojiti ali da se nesto drugo da onima kojima ne paše, tipa dodiku i sl...
Opet nam bacaju šuplju....
Trojka prošla prvi test 👊
I opet nece biti nista od toga…
Mislim da je greška ukidanje sada akciza jer vlasnici benzinskih pumpi neće spustiti cijenu koliko ih rasterete akcize, nego će povećati profit. Nova vlast treba pokrenuti istragu protiv Fadila i ekipe gdje su milijarde od goriva, i napokon ih usmjeriti u izgradnju autoputa Sarajevo Tuzla