Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce podrzat....ovo je umotvorina onog malog zahiragica i sebije.....sto to nisu predlagali kad su bili u vlasti.....nego sad su htjeli populisticki podvalit novoj vladi-vruć krompir....sta ce zahiragic predlagat....i sda.....podmukla igra lukavog zahiragica i sebije ginekologa koja sve zna i u sve se razumije.
A da te šef dino vidi da ovo pises oduzeo bi ti clanstvo, budi realan bar kad je i on ovo su dobri prijedlozi al nisu jer dolaze od SDA
Hvala Fiatron.A sto se tice pitanja jesam li bio u turskoj-jesam bio sam.I opet cu ici u 7 mjesecu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sda je pametno ovo odigrala,skinula odgovornos sa sebe ponudili su plan, ovi levati nasjeli ali nek su kad nisu obrazovani. Ne bodi se sa rogati, iskustvo je cudo
Kad su pitali Nemackog pilota Richthofen(Red baron) Asa nad Asevima naj bolji od naj boljih pilota u historiji kako dobijo toliko bitaka na nebu (preko 80 obaranja)? Borio sam se samo u borbama u kojim mogu pobjedit, a povlacio se iz onih koje mogu izgubit!
Četvorka u inat građanima. :)
Pa jeli moguce da se i u ovakvim situacijama ide na INAT i KAPRIC? Zar ne moze proci neka pametna ideja( ma kad bi bila mi i od dusmanina ) samo ako ce pomoci svima? Dokle vise revansizma i poturanja KLADA pod tockove, hocemo li ikada i isakim krenuti naprijed?
Osveta i nerad ce ubiti cetvorku
Eto koliko tzv.četvorka misli na narod
Od SDA nebi prihvatio lijek da preživim. Nakon 26 godina orgijanja sa ovim narodom SDA mogu samo mrtvu vidjeti.
Sretno Na ahiretu
Ovo inačenje ide na štetu samo narodu. Manite se osvete! Nije vas narod birao da biste se svetili, nego da radite!!!
Ne razumijem sta znaci nije usvojeno!? Ksko neko moze reci ne usvaja se!?
Ma ja , nek narod crkava ko stoka. Kad i jeste stoka koja je glasala za ove idiote.
Pa ne mogu da vjerujem da je ova cetvorka dusman Bosne.Ujedinite se i spasite ovaj narod bando jedna.Nije vrijeme za politiku i poene nego za spas naroda idioti Sarajevski.
Ujwdinite se svi pm vise.Spasavajte narod.Majku vam ne jedinstvanu vise.Narod treba da vam sudi sta radite bagro Sarajevska.Spasavajte mlade i stare pa nakon toga se mrzite bitanke bjelosvjetske.
Podrzat ce svoje zakljucke. Ja cetvorka nema zakljucaka. Krivi i dalje druge za nerad
Super odlucili ste da ljudi umiru pa koji ste klinac pravili sjednicu ? Iznijeli zakljucke koji se trebaju primjeniti jedni za jedni ne.. bzs
glupani glupi.... odbijate svaku promjenu samo zato sto dolazi od SDA a niste u stanju bolje predloziti
Prepolovite svoja finansijska primanja j osposobite Zetru za vecj broj pacijenata.