Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bjeze misevi kad je gusto, samo da ne ispadne da su oni sta skrivili. Ostani i radi ono za sta si placen, kakva je ovo politika kod nas gluho bilo. Pa onda neka im odbiju od dnevnica ako su napustili.
- Oni koji su uveli „bijeli hljeb“, koji su provodili sumnjive privatizacije, a to su SDA, SDP i SBiH trebaju sad građanima odgovarati. Trebaju građanima vratiti ono što su im uzeli. Stojimo na strani građana i podržavamo ih u njihovim zahtjevima. S toga smo i predložili Skupštini zaključak da sve javne nabavke i tenderi budu javni i da ih prate mediji. Kako bi se tačno znalo gdje i kome idu novci – kazao je Ademović.
Svaka cast treba napustiti sjednicu kada bagra iz SDA i SDPa nece da uvaze zahtjeve gradjana! Bagro dajte ostavke vise niksicu idiote jedan vidis da te narod ne zeli!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kakva je stranka taj SBB? To je drustvo jednog lica, ne znam kako je uopste to drustvo moglo biti registrovano kao stranka kada uopste nema stranacke strukture
svaka cast ademovicu...samo uz medije i janost se tenderi trebaju praviti da se tacno vidi kome blaije nabacivaju lovu iz javnih preduzeca
To se od njih moglo i ocekivati... Sve vrijeme pokusavaju se prikazati kao stranka koja stoji uz demnostrante, a sada kad treba odlucivati o zahtjevima gradjana oni odu... Cisti primjer njihovog odnosa prema gradjanima...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
čuj, nebuloze ...oni nisu bili u pljačkaškoj vlasti ! Jok, pali odmetnici SDA i SDP-a s neba !
Oni nemaju veze, ma daj... Ko je jos uvijek toliko lud da povjeruje u tu pricu???
Podrzavam napustanje sjednice KS od strane predstavnika SBB-a koji nisu htjeli prisustvovati pravdanju zataskivanju ocito loseg stanja koje gradjani nece vise da trpe. Ovi vlastodrsci, krivci za ovo stanje, po svaku cijenu zele sebe opravdati, a ne da iskreno rasprave o zahtjevima gradjana. Sto se tice pljackaske privatizacije pilot projekat male privatizacije je klasican primjer pljacke radnika i drzave a to su Bosnia hoteli restorani, koji su imali preko 120 objekata a danas je ostalo samo dva, a radnici desetkovani. Pa jel ovo drzava za covjeka. Narod saznao da nije.
jah....pa sto nisu ostali da se bore za dobrobit građana a jok ko pizde rep podvili a dnevnice pokupili bez pardona.
kad vec pricas o pljackama, znas li da je prvi boss SBB jedan od vodecih pljackasa u BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedino Savez za bolju budućnost je stao uz narod jer ovdje narod želi promjenu, a ne političari, kojima očito odgovara ovakvo stanje, ALO niste mi jasni, pratite li vi info, pa u ovoj maloj državi ima 90 multimilijardera ALOOOOOOOOO, u BiH, gdje je pola miliona nezaposlenih, KO JE OVDJE LUDDDDDDD, majko moja pa što Zlatko nije zaposlio, što Izetbegović nije izgradio BiH, pa šta je vama, ljudi nemaju šta da jedu, a vi tražite mane, RIJEŠENJA SE TRAŽEEE
aha......a sta mislis na kojm ti je mjestu Fahro Ibn Ud In te famozne liste, i zapitas li se kako je dopio na istu? kako jedan netalentovani umjetnik, ispodprosječni novinar, pizda koji se od linije spasio ulogom moraliste, itd. u periodu kad je svak (ko' i cjela država sve izgubio u ratu) najednom stvorio imperiju kojoj bi I murdok pozavidio?
Neka su izasli i ja bih isto uradio. Ko je zakuhao neka i otkuhava a ne da se pravda.
A ovi stonahuskase lijepo se ispalise :P Nego reci ti nama koliko je Fahro dao kesa huliganima iz Srbije da ono sve popale?
Fahro jeb-em ti ženu u pizdu a ljubavnicu Ferovićku u pi-čku , sve povješati redom , ali ovog Radeljaša prvog , je-bem mu kćerku pravnicu..
Ja ne znam ko mi je odvratniji il Radeljas ili Radoncic. Da smo mi iole pravna drzava ni sekunde vise to na slobodi ne bi bilo...al Bosna je ovo pa mafija moze sta hoce
RADELJAŠ, wtf ?????????????????????????
Bjeze od odgovornosti, ostavise sve, samo platu NE! Bitna je plata a kada se treba zaraditi, neka neko drugi radi, crnogorska posla!
A šta očekivati od jedne tako ozbiljne stranke, pune poštenjačina i experata spremnih da se suoče sa problemima kako bi pomogli svom narodu i ovoj napaćenoj zemlji :):)? kakva ukrajina, ovo je pravi pokušaj državnog udara na hinjski način i preko leđa sirotinje. hebe se fahri za kriminal, njemu samo da je svoje zaštititi da neko ne zagrebe oko famoznih transakcija razvoda sa suprugom u kojem je ona dobila pola imovine, pa odmah nakon toga njeno kupovanje druge polovine od Sandžak bega za mizernih 200 miliona ('okle joj ta sića?), a pogotovo od samog početka stvaranja Avaz Empire i incestualnog odnosa sa SDA.
Ovo je upravo cega se nas narod najvise pribojavao,,, Fahrudin Radoncic nastavlja tamo gdje su Karadzic i Abdic stali, a SBB prava kopija SDS-a iz 90-tih,,,, Upravo 90-tih clanovi SDS su napistali sjedni bas kao sto sad rade ovi iz SBB, Danas se organizuju nekakvi "plenumi" koji zastupaju interes samo jedne stranke SBB, a 90-tih su se organizovali "krizni stabovi" koji su stitili stav samo jednog naroda srpsko-agresorskog, danas "protesti i blokada", 90-tih "barikade" iz Beograda konce vukao Milosevic kome su Karadzic i Abdic bili podredjeni, danas konce vuce cet.nicki dobrovoljac kome je Radoncic podredjen...Narod se spravom plasio jer SBB danas slika SDS 90-tih, ruse drzavu, pale drzavne zgrade, pale drzavne Simbole, Sbb blokira rad legalnih institucija bas kao sto je i SDS, Radoncic salje "redovne i sveze" izvjestaje cet.nickom dobrvoljcu Vucicu, bas kao sto je Karadzic slao Milosevicu,, dali SBB i Radoncic spremaju nestanak Bosne??????
u SBB-u su sve bivši sda-ovci,sdp-ovci,sbih-ovci, malo im bilo hapanja pa promijenili dres, prešli kod poštenjačine Fahraona da se još šta ućapi :bljak:
Pa sam Fahro ti je bivši i komunista i SDA-ovac Jbg zbog toga i u svojoj stranci skuplja otpadke drugih, nešto kao onaj nestali ublehaš Komšić
Mamu vam hebem fasisticku , vama je mjesto u Hagu ( ne zaboraviti za rucicu vam velikog jarana zubca, vucica, dodika.. uzeti) a ne u vladi. Gora gamad se nije izrodila od kad postoji ova zemlja, ukljucujuci i onu genocidnu mraku. Oni kolju nas barem otvoreno ,a vi fasisti iz Gusinja i okoline iza ledja sa osmjehom na licu, osmjehom "majke terezije". koja nas , eto , brani.Fujjjjj mrako ucrvana.
imaju obavezu i odgovornost da se bore da nesto promjene a ne da bjeze... nidje veze... kao da se to njih ne tice a tice se itekako... svih nas pa tako i njih... gospodo dokazite da ste vrijedni promjena...
Slijedeće nagradno pitanje. Prije rata trgovao devizama ispred hotela Central. Prije penzionisanja iz OS BiH bio brigadir, radio i živio na područiju Sarajevskog kantona, a prijavio se da živi kod punice u Livnu da bi dobijao naknadu za odvojeni život. Ko je to?
i kojoj stranci pripada?
Svi na ulice, šta čekate više...