Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je dobro pitanje! Zakoni, očigledno, nisu isti za sve. Marina Pendeš je profesionalni vojnik. Zavrsila je vojno-tehnički fakultet u Zagrebu prije rata (tako joj stoji u biografiji). Žena je osam godina bila zamjenica ministra odbrane BiH, a sad i ministrica. I nađu joj to da je, kod nje kao savjetnik radio Ivo Miro Jović, a da nije dolazio na posao. Ne smatram da je u redu ne ići na posao, a primati platu. Ali u ovoj državi takvih ima koliko hoćeš. Rade na nekoliko radnih mjesta, u nekoliko komisija, pa nikom ništa. Marina je nekom zasmetala. A čudno je to da se protiv nje podiže optužnica kad je njena stranka na vlasti.
A sto ne bi moooglooo. Kada su odlikovanog cetnickog vojvodu Poplasena predlozili u ministarstvo, a sto ne bi moglo gospodina osumnjecenog za pripremu atentata bombom isto tako predloziti. Eto nam drzave. Fuj.
Nedirajte ugrozene katolike dokazano da je podmetnuo bombu i opet na funciji bosnjacki predstavnici su gori od njega sto netraze hitnu smjenu i odgovornost.
Hahahahahha
Gopsodin Vujović je doktor za ekplozive, treba nama takvih stručnjaka http://pfk.edu.ba/v2/fakultet/aktuelnosti/729-mr-vjekoslav-vukovic-uspjesno-odbranio-doktorsku-disertaciju-na-pravnom-fakultetu-univerziteta-u-travniku/729-mr-vjekoslav-vukovic-uspjesno-odbranio-doktorsku-disertaciju-na-pravnom-fakultetu-univerziteta-u-travniku Ni policajac Mehmedović nije nevičan švercu oružja, a i OSA ima svoje petarda experte Hume. I šta je tu čudno, na toj sjednici gdjhe je predloženo imenovanje vojvode Poplašena koji je ioptužen za ratni zločin silovanja u Vogošći u agenciju za visoko obrazovanje. !
pogledajte cime teroristi prete u srbiji......smijem se kladiti da su u pitanju ili bosnjaci ili siptari........http://www.telegraf.rs/vesti/1871742-panika-u-vinci-alahu-ekber-osvanulo-na-zgradi-postrojenja-nuklearnog-reaktora
na bosancici :)
kod nas moze sve.
Sve ovo je bogu za plakati. Ovakav kaos u drzavi nismo imali ni nakon zavrsetka rata.
Iskustvo, jarane. I praktični ispit. To se traži. Jbt, gdje živim.
Vjekoslav a terorista??neeee to je majorizacija:)
Ma kako nece biti moguce, sve je moguce. Svasta i vi hocete da pitate, a nemate koga da pitate. :-) Ih pa zar na svaku sjednicu da dolaze, ne trazite puno, tesko im je, jadni nista ne stizu ovi nasi .......ne znam ni kako da ih nazovem.
cuj kako.....pa ko ima bolji šlif za pitanja sigurnosti o tog teroriste :D:D:D
Hohoho, tako nekako. Kakve gluposti...
Kako 23.-godišnji bacač topovskog udara na Načelnika OS BiH može raditi u OSA-i? Po kojem konkursu i kada je primljen, koje su mu kvalifikacije, osim što mu je babo bivši ministar, nasilnik i napadač na policiju u HNK?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)