Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto da budem sokiran od drzave koja je uvijek imala pretenzije prema BiH. Eto vam dokaza 100%
Nakon poraza Turaka u Becu 1683 dana im je pokrajina od Drine do Krajine koja je bila katolicka zemlja . Dio krajine su naselili Srbi koji su dosli tu kao izbjeglice od Turaka iz Srbije a dio Srba je otisao u srednju Madjarsku.iznad Budimpeste. Oduzimanje djece od Hrvata I Srba i stvranje Janjicara od njih je dobro dokumentirano. Niko nema pretenzije prema tudjemu vec prema svome sto mu je oteto..
KevinMcCallister… nikakve mi pretenzije prema vama nemamo prijatelju. Nego da vas lijepo zamolimo da vratite sebi sve ove vaše bosance i hercegovce kojima je hdz poklonio naše državljanstvo , pa se sad nazivaju “hrvatima”. Vratite ih u Bosnu “ako boga znate” Bili bi vam zahvalni
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba da vam bude jasno,Hrvate može predstavljati samo onaj kojeg su izabrali Hrvati ,jeli to teško za shvatiti ?????
Očito da jest vidiš da je problem da bošnjo shvati....
Patrik12345… pišeš gluposti ! Hrvati žive u Hrvatskoj i nemamo nikakve veze sa BiH ! Vi bh katolici napravite svoje stranke i birajte sebi koga god hocete !!! Ostavite se vise Hrvatske
Za bilo kojeg člana Predsjedništava trebaju GLASATI SVI GRAĐANI BiH, jer se tako stiče status legitimnog zastupanjea svih građana BiH. Svaki član Predsjedništva po funkciji je Predsjednik SVIM GRAĐANIMA BiH, a ne samo jedne nacionalne GRUPACIJE !!!
rekao članstvo u EU treba zaboraviti zašto, pa npr crna Gora koja je u najmanju ruku 10 puta funkcionalniji od bih u svakom smislu politički ekonomski pravno nije ni na pola puta a kanditatski status je dobila prije skoro 10 god.
Jos bolje, Makedonija je sve uslove ispunila. Osim nekih politickih koji se pojave naknadno nakon sto se jedna uslov ispuni.
Pisam mu mater !
Treba se i mora odustati od ulaska u ovu i ovakvu EU. Možemo u EU samo onda kada Turska bude primljena, dakle nikad.
Lukavim latini , uostalom sta ce plenkovic u Bosni iHercegovini.
Plenkoviću doći će i tebi do glave. Već ti gdin Todorić puše za vratom a ti si kukavica.
Jel milanovic legitiman s obzirom da dolazi iz sdp-a ???
Šta očekivati od ovog fašiste? Dabogda mu zemlja kosti izbacila kad krepa
Plenkovic kao da mu je Komsic frisko bivsa cura, pa nece da je gleda ocima, duri se....
Komšić je samo izgovor da nije njega smeto bi hodža što arlaUče i plaši hrvatsku mladež,za njih je Bosna i Hercegovina crna rupa u kojoj žive muslimani. Zato bošnje ostavljajte što više para na Jadranu gdje vam iznajmljuju mutvake pod luksuzne hotele i pijte što više jane česmuše usta vas krezava yebli oni.
RambolizKalesije… drz se ti Kalesije seljačino, vidi se da nisi izašao iz nje nikad
Zasto uopste pisete o ovakvim mravojedima?
nije on kriv,krivi su ovi naši vazali koji nemaju ni trunke samopoštovanja ni empatije prema ljudima koji vole ovu BiH,a sve zarad svojih ličnih interesa i fotelja,,,đubrad...
Samo još jedan dokaz da su trojkaši podmetanuti petokolonaši od strane Hrvatske, preko njihovog igrača Šmita. Biće sve kako oni kažu na kraju. Šteta što su uljebi SDA jedina alternativa, ali izgleda da su ovi "građani" svi redom izdajnici.
Ko je šokiran? Bošnjaci što su birali Komšića? Da im stavlja ambasadore bez škole i da 20 godina bere lovu a nikakvih rezultata?
Pa ovaj je namjerno uradio ovu stvar posjetio reisa a nije htjeo institucije, a sve kako bi ispalo da smo mi Bošnjaci samo neka vjerska skupina. Dakle Klix ebo vam on komplet redakciju u usta naserm se u žvalje i njemu i vama. I vi ne bi trebali biti šokirani ovim potezom komentarom.