Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto bi oni iz manjeg blentiteta na ista pristajali, kad Ima ko da pravi ustupke.
Konaković je u programu @N1_BiH kazao da jedan dio Moldavije koji je na granici sa Rusijom pokušava da se odcijepi od matične zemlje. Očito da ministru geografija i nije baš jača strana, Moldavija ne graniči sa Rusijom.
Dodik ne priznaje Suverenitet, pa time I Vrhovni Sud (Supreme Court)
Čini se da se pokušava napraviti potpuna reforma sudstva BiH.Koliko nam sudova uopšte treba?Ono što bi trebao raditi Vrhovni sud već radi Ustavni sud BiH kako i piše u tekstu.Sud BiH već ima svoje nadležnosti a radi se i na formiranju Apelacionog odjeljenja.Ne vjerujem da će se složiti oko nadležnosti.
Bosna je država ali srbi to ne priznaju
Sve drzave na svijetu imaju jedan Vrhovni sud, a ne dva. Prema Ustavu BiH, napisanom u Dejtonu u USA u novembru 1995. god, a koji nikada gradjani BiH nisu potvrdili na Referendumu, a sto se obavezno moralo uraditi, sastoji se iz dva entiteta, a ne dvije drzave.
Sev drzave na svijetu imaju jedan Vrhovni sud, a ne dva. Prema Ustavu BiH, napisanom u Dejtonu u USA u novembru 1995. god, a koji nikada gradjani BiH nisu potvrdili na Referendumu, a sto se obavezno moralo uraditi, sastoji se iz dva entiteta, a ne dvije drzave.