Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@zicer >frajer je ekonomista i zna sta prića nisi kockar ali gubis a ziceru :) a je on jeste ekonomista , frajeru nisu dovolno tipla da statira u niskoprofitnom hororu. ma jebbi ih zicceru od takih kruha nema :)
joj jes\' ovo odvratno kad koriste rijec \"prica\", kako nekulturno, neotesano i jeftino zvuci...
Hajde neka je makar neko objektivno argumentovao što nešto neće...fakat nije ok da te neko nazove noć prije na ovakav sastanak... frajer je ekonomista i zna sta prića, a ne kao ovi majmuni što pale po nacionalizmu...njih se može zvati i noć prije, kod njih je svakako uvijek ista dipla....
Zato što se ništa ne bi pitao. Bio bi statista ko i ovako.