Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možete da se hvalite koliko god hoćete \"priznatom BiH\" džaba joj to kad je 2 od 3 naroda koji žive u njoj ne priznaju. Imate 24% =)
Ivo i Mesa, obojica ste BOGOVI!!!
A tek JA!!! Ja sam rekao onu carobnu rijec, \"zabezeknut\"!!!
Ja sam, ipak, NEPREVAZIDJEN!!!
JA SAM BOLJE SRBE OPISAO U SVOJOJ KNJIZI NEČISTA KRV PA ME NE CIJENE KAO ANDRIĆA..TO KOPILE USRANO...NE ZNA SE NI KO MU JE MATERN NAPUMP\'O
isfrustrirani papci, podudlajte moju mocnu bosansku chunu
Nemojte mi mujice zayeebaavat, nije im lahko. Dosta im je na muku pristao onaj nobelovac Ivo i onaj nas izrod i izdajnik Mesa Selimovic svojim djelima u kojima hin opisuju na nacin koji im vala ne ide na cast. Pustite ih neka pisu pjesme, moraju i oni nekad, vrjeme im je nakon 15 godina duge istorije naroda...
nasli da pjevaju pjesme onima od kojih su otpali, a turcima su pjevali ode radosti zbog okupacije, i sad to rade, a sravnili ih sa zemljom da im se trag ne zna, da nije stranih izvora i poneceg sacuvanog, ne bi znali ni jesu li sa marsa pali, toliko su ih ubili u pojam!!! Unistili im svaki trag, kamen sa kamenom ostao nije, sad lupetaju ko maksim po diviziji, hodaju po mracnim hodnicima i tunelima svoje proslosti, a nigdje svjetla. Budale.
mislim, konjima na repovima propjevas, samo vices da. al ipak, valjalo je to ucerati u glavu nekako, a vidim da su vam dobro ucerali mada ni dan danas ne razumijete rijeci kojim se molite bogu, al sta ces...nekada smo i mi grckim i latinskim, al presli na maternji prije 1000 godina!!! I vise!!!
zbog ovog trebate sad tuziti Srbiju i Srbe za genocid, urbicid, spermicid i sta ja znam jos. Heljp Baaaaaaaaaaaaaaaznia pljiz!!!!!!
tad valjda nisu znali pisati a nisu znali ni kojim pismom, arapski tesko nauciti, i zdesna ulijevo, a srpski nisu smjeli. Stvarno, kako ste vi presli na islam kad ni kuran niste znali procitati??? Ono, na slijepo?
ja sprdnje, VARTA zastva, vrijedi na 24% teritorije i jos okrenut naopacke
Pjesnistvo im nesto zatajilo bilo za turaka...a i austrougara...a tito dragi, sad se raspjevali...
\"...Zastava BiH ispred zgrade UN-a okrenuta naopačke...\" Kakvi su ovo tajnoviti znakovi i simboli koje nam svjetska javnost i organizacija upucuju? Da li je to znak da je u BiH sve napako?
A mogo je vala nas Hamza napisat i jedan stih o ulozi nasih \"bosnjaka\" u odbrani zemlje od turske agresije i tiranije u skoro 5 vjekova. Ja sam siguran da bosnje imaju barem milion stihova iz tog perioda nase zemlje o njihovom junástvu i njihovoj ljubavi i patriotizmu prema domovini bosni a protiv mrskog neprijatelja. Nista manje herojstva nisu pokazali ni prema ostalim okupatorima i tiranima koji su nasrtali na nasu zemlju. uvjek su im bili desna ruka he he he he he! mame vam se spandrknem patriotske. niste vi djaba dobili ime suncokreti i baaliiye