Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo mora da je neki stari clanak. Zar kod njih nije sve kao u bajci. Minimalac je puno vece nego u federaciji, to su se oni malo umazili. Tamo se baca hrana i ne kupuje se na pijacama hrana na grame a sve turisticke agencije su popunjene sto se tice ljetovanja na egzoticnim destinacijama jos samo par slobodnih putovanja za Novi Zeland i Tahiti.
Da bog da krepali od gladi a nemoglo him vise nista na usta uci
auuu bre , pa ako ovo nije udar na eRS , ne znam šta je onda, šta kaže baya?!
Lagano propadate finansiski .Samo krmku raste glava,stomak i bankovni racun.
Nepravda, stručni saradnici imaju 2200 KM plaću a sudije i tužioci 3500-4000 KM👎👎
Znaci nema plata nakon zadnjih odluka sudija vezano za genocide i ponistavanja onih nebuloznih krkanskih Mile zakona????
vidite štrajkači, sto bi vam MI davali ce plate, cime ste zaslužili????? te plate vam daju gradjani kroz porez!!!! evo mi nismo da vam damo vise svojih para za plate od koliko sada imate!!!
Poceli i ovi guzovani strajkovat zamisli . A ovi obicni smrtnici šute i rade za mizerne pare .
Tuzioci imaju svoj sindikat, sudije svoj, a obicni administrativni radjici svoj, a svi rade u istoj instituciji. Zamislie da u osnovnoj skoli ucitelji imaju jedan, nastavnici drugi, cistacice treci ... ove sudije i tuzioci su se bas razbahatili ...
Jer se tu svi ubiše od posla..
A kriminalci i zločinci im slobodno hodaju!
Ma hajde svakako nista ne rade
Đess sad loopove?!!! 🤔
Ovo treba da bude glavna vijest za narod u RSu...samo pocetak.