Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ne propada nestala je ta roba to je samo mazanje ociju :D
Eto ti koliko se Ministarstvo za izbjeglice i raseljena lica sekira o socijalno ugroženima. Crkoše od muke i sažaljenja, pa im nije ni do čega, pa ni do svog posla. Zato nemaju kad. Jeben je to pos'o, sekirat se i brinut' svaki dan o sirotinji, a još mizerno plaćen za svu duševnu bol koju pretrpe. Đubrad nezasita i bezosjećajna.
Nema se tu šta kome donirati i poklanjati, nego licitacijom izvršiti prodaju kao što se uvijek radilo. Bolje je prikupljeni novac pametno ulagatii, graditi, zatvarati kolektivne centre ili rješavati druge prioritete. Za 10 miliona se kupi preko 1000 motokultivtora ili freza. Malo ko u BiH želi da mu se donira sredstvo za rad a svi prihvataju "donaciju" od četkice za zube do veš mašine.
Vidim ja da tu j... lud zbunjenog.Njima ne treba nikakva pomoc a svi ostali neka crknu a usput neka pomalo dizu tegive,boksuju i igraju tenis.
ne mogu da se dogovore je li ugrozenija bosnjacka, srBska ili 'rvacka sirotinja. Kad otvore magacin bice da je roba ipak u vrijednosti 3 miliona km, nadlezni probrali sta im se svidjalo, da ne propada naravno.
"Dajte objavite taj potpis te osobe sto je htjela tim ljudima dati bokserske vrece pa njega/nju dodijelite tim ljudima umjesto tih vreca..kako ih nije sramota"