Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
niko nije protiv rada, ali fino uvesti u red jednom:kasa, racun pio, mio, pdv i ostale troskove.znaci svi ostali koji drze butike i radnje po gorazdu su budale jer placaju porez i izdrzavaju porodice, a ovi pijacari su bjeda. eh izvini molim te ispitajte pojedincima porijeklo imovine.kao sto su kuce i stanovi po sarajevu, vikendice, a to nista prije rata nisu imali a samo na pijaci zaradjivali.pa dokle?
Lopovi su oni kojima smeta. Ta zelena povrsina je nekom obecana? Gorazde je oaza propalih politicara, ako ih mozemo tako uopste nazvat???
nije,noje,za sve je kriv Dodik i RS!
nego sta nego lopovi, poreza od rata nisu platili, sve kukakju, a svi bar stan u sarajevu imaju ako ne i kucu
ma najveci lopovi u gorazdu ovi sa pijace, samo glume bijedu a puni ko brodovi zato sto ne placaju drzavi nista, niti prijavljuju prihode, sve na crno. a jos i ruglo u gradu. bujrum otvorite radnje-butike kad ste tako poslovni, eh tada nema lopovluka kao sto mozete sada manipulisat, djubrad bezobrazna.