Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko retardiran moras biti da ukrades statuu Brucea Leeya i jos da na istoj palis svijece ... apsurd
A,sta je "radio" u Mostaru,je li kenja sledeci?
Sva sreca za Ajfelov toranj da se nalzi u Parizu.
kako se zove zena od bruce lija -brusilica
Treba tu sad postavit 'stojaceg' policajca...pa ako njega ukradu mozda policija i skonta ko ga je ukro..
kip su postavili ujko i ceto, sve lafo (ko nas bre zavadi). jedan postao dodikov isprdak, drugi u stozernom gradu ercegovaca zagrebu.
Nikako ne vidim poveznicu između Brus Lija i Mostara. Naravno da nisam ni za to da se ukrade,uništi,ali pored Alekse Šantića i mase drugih poznatih i priznatih Mostaraca mi da pravimo kip Brus Liju za pomirenje? Zašto kad je bilo toliko ljudi,naših,koji su mogli imati puno veću simboliku? U svakom slučaju molim lopove da vrate kip,a onda neka ga izmjeste u neki muzej i završeno
Pjevali kipu umro prije smrti haha cuj zapalili svijeće
Kako se zove Marija koja se uda za Brucea Leeja? Limarija 😂😂
Bruce Lee i Mike Tyson su srbi
Nista nije za nas.. rimljani, turci, austro-ugari tj svabe.. svi su pobjegli odavde kad su vidjeli s kakvom nesortom imaju posla..
I treba da bježe, Bosna bosancima
Uje kidisali mjesto za kip Praljka kako ispija posljednje piće.
Ovim paljenjem svijeća je dokaz da ne trebamo generalisati ovaj nemili događaj kao da je kriv cijeli narod bosne i hercegovine, već problem pojedinca, koji je zaostao.
braca lee tebi svaka cast, a ova dva brabonjka nisu vrijedni spomena
https://youtu.be/TTPbWFImhco?si=w4PnlDUpzx_1ZeoU
Nacrtajte Ninu raspudica, kvazi filozofa🤣