Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato SBB ciji ste clan i nelegalni Toranj, jako dobro zive. Poslije idolopoklonstva Fahri nakon pustanja iz zatvora, kako sebi mozete dozvoliti da budete dio njih, licemjera, uvlakaca i podanika za komadic poslanickog mandata. SBB je udruzeni zlocinacki poduhvat.
draga Zana, ja kad god tebe vidim zapitam se bože sta onako fina i pametna osoba radi u politici i to još u onoj stranci :(
@gdjica_zlica bas si zlica :) ma to je neko moje vlastito mišljenje o otičnoj. nemoj mi zahatariti :)
Pamet i finoca nista danas ne vrijede. Samo se ide gdje su pare.
Zana, znaš da me čudi to što su kao poslanici u Federalnom Parlamentu FBIH, kao poslanici u KS-u, kao ministri bili mnogi da ih nazovemo "KULTURNJACI" ali se ništa nije promjenilo u odnosu prema kulturi. Ona je još uvijek na dnu prioriteta zahvaljujući ne samo nedovoljnom angažovanju "KULTURNJAKA" u politici već je kod nas bolji svaki Reality od Kamernog teatra 55, SARTR-a, Narodnog pozorišta, .... itd.
I da dodam da su mnogi na ovom portalu prvo ISPLJUVALI Danisa Tanovića ne pitajući se o čemu govori taj njegov film jer mi to uredno prvo uradimo pa se onda k'o biva Danisu divimo. Tako nam je i na izborima. Svi smo za građanske opcije,a onda pobijede nacionalne.
koliko SBB trenutno glumaca ima? cini mi se vise nego politologa..........
samo cekam kad ce Sasu Popovica dovest...
Dobra,ili je stara slika.
sta zna brdjanka zora neka njoj kosidbe
ona ministrica zora kurava sto je ukinula sredstva za pravu kulturu i dala ih za kosidbu u nekoj tamo zabiti
u oktobru sto pitas?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)