Životna priča bračnog para Ćosović
3
Zaljubljeni i nakon 64 godine braka
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sevap je otici njima u posjetu...kad ih bolje upoznate, vidjet cete...takvu dobrotu nisam jos vidjela, i tako lijepih rijeci cula, iako nemaju nikakva primanja novcana, nisu se nikada zalili...ko sto kaze nana LJUBAV je zlatna, kad ima ljubavi, ima i drugih stvari.
Jel dedo jos aktivan XD sala mala :) sve najljepse da jos pozivite dugo
muskarcima se nemoze vjerovat,svi su isti,dusu im daj uvijek je d.....sa ceste bolja nego njegova zena
Kao da sam procitala pricu , divno..
Ja bih vrlo rado da pomognem, da li mozda imate broj od njihove pocerke... da je kontaktiram u vezi dogovora za pomoc
sto ali? i dalje mozemo :)
Mladi se danas vise razvode jer im zivot kroje mediji.Mora se sve imati,nikad nisu zadovoljni i ne znaju uzivati u malim stvarima.Za dobar brak se ne mora imati vjencanica od 2000 maraka,skup auto,kucu na dva sprata......Treba imati srodnu dusu,zajednicke ciljeve a sve ostalo dolazi vremenom. Ono sto me je posebno odusevilo u ovoj prici je da iako nisu mogli imati djecu brak im je opstao.Svaka cast.
Sve te razumijem... Isto....
Ehhh stari pošteni i skromni narod... Nema toga više
ma mani se coravi istrazivanja... i to americkih... samo zautpljuju mozak istrazivanjima koja su satro proveli neki besposleni amerikanci na 60 maloumnih amerikanaca... i trebamo da zivimo pa tim istrazivanjima :S
Danas je sve interes, nema ni 1% iskrenosti, ku.r.vestine napacene zavladale gradom...
Bas bi se pito da su danas mladi dal bi isto tako bili zaljubljeni , to je moglo nekad prije davno , danas ljubavi je sve manje.
I dozivjeli ih jos toliko, jednako sretni i zaljubljeni kao i danas. Kakvo osvjezenje procitati ovako nesto
dze ima vjere ima i ljubavi ..
e moja Kadira,ja tu ljubav trazim citav zivot i zivot bi dala da je nadjem sve ostalo je bilo manje bitno a ispade da ljubav bjezi od onih koji je najvise zele! Najlakse ju je naci slucajno.
predivno zaista,,,imam roditelje koji su u braku 25 god i moj otac tretira majku kao zadnje smece,,on radi sta hoce ohol je sebican arogantan,,,on je nikad nije ni volio uvijek su mu drugi bili vazniji od porodice,,,da ne pricam kako je varao gdje god je stigao,,bice i sa mnom neki kraj uvjek govori majka. :)