Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kojim si ti drogama jarane, kakav crni krizni štab, kojeg i nemaš. Isto kao i ministra za zdravstvo.
Nema svako nazalost u svom gradu KCUS i profesoricu Sebiju Izetbegovic na celu. Podsjecanja radi, gospodja Sebija je vratila dug od 100 miliona KM za vrijeme svog mandata i izlijecila na hiljade bolesnih. Ali je steta sto neodgovorni gradjani ne postuju mjere i time stete KCUSu.
@Sotona1982 Moj Ademe sa kakvim si se ti besposličarem zakačio. Evo sve piše laži o tebi u komentarima po čitav dan. Pa gdje je tebi "lažna diploma"? 😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gledaj ga...sta on priča....od nervoze izvuko jaknu iz gaća....sta ce on reć......sad kad se vrati na vlast konakovic zajedno sa ns i sdp...sad ce te opet vidjet kako se radi i razokriva kriminal sda i tajkuna....kupite gaće i čarape što ste sušili po institucajama bih.....sdaovci....ide pospremanje....POSPREMANJE....STIZEKOJOVIC-KONAKOVIC I VODE BOJ ZA OSLOBOĐENJE OD BOLESTI.
I o komsicu.....kaže komšić...neću sa sda oni se meni gade....neću ni sa narodom i pravdom jer su oni derivati sda...nedam obraz....a on ode sa sda i postade derivat sda a on dade obraz i nesamo to... nego je dao i guze,sda-u!Toliko o zlatnom ljiljanu i njegovom patriotizmu,obrazu i guzi!
Šanko i Radončić namjerno dali ostavke kako bi situaciju dodatno zakomplikovali i rusili vladu.
Ovaj nije dobar. Nikako.
Jel se ovaj drogira?
Oni koji se ovdje javljaju po zadatku da, bez uvazavanja cinjenica i zdrave pameti, sire defetizam i napadaju one koji dobro i posteno rade zasluzjuju prezir i cistu osudu
Licno poznajem dr. Adema. Gromada od covjeka; strucnjak koji je 24 sata posvecen onima koji trebaju hitno medicinsko zbrinjavanje. Ne pravi razliku među građanima ni po politickoj, ali i bilo kojoj drugoj osnovi. Kamo srece da imamo vise ovakvih ljudi. Zalosno je da ga mnogi ovdje, bez ikakve osnove i kompetencije, napadaju i ispod svakog ljudskog nivoa i dostojanstva kritikuju.
Licno poznajem dr. Adema. Gromada od covjeka; strucnjak koji je 24 sata posvecen onima koji trebaju hitno medicinsko zbrinjavanje. Ne pravi razliku među građanima ni po politickoj, ali i bilo kojoj drugoj osnovi. Kamo srece da imamo vise ovakvih ljudi. Zalosno je da ga mnogi ovdje, bez ikakve osnove i kompetencije, napadaju i ispod svakog ljudskog nivoa i dostojanstva kritikuju
Licno poznajem dr. Adema. Gromada od covjeka; strucnjak koji je 24 sata posvecen onima koji trebaju hitno medicinsko zbrinjavanje. Ne pravi razliku među građanima ni po politickoj, ali i bilo kojoj drugoj osnovi. Kamo srece da imamo vise ovakvih ljudi. Zalosno je da ga mnogi ovdje, bez ikakve osnove i kompetencije, napadaju i ispod svakog ljudskog nivoa i dostojanstva kritikuju
@fbUser1604585763 a odakle je dosao u BiH? Nije valjda rodjen i BiH!?
On ni ne može zamislit bolju
Licno poznajem dr. Adema. Gromada od covjeka; strucnjak koji je 24 sata posvecen onima koji trebaju hitno medicinsko zbrinjavanja. Ne pravi razliku među građanima ni po politickoj, ali i bilo kojoj drugoj osnovi. Kamo srece da imamo vise ovakvih ljudi. Zalosno je da ga mnogi ovdje bez ikakve osnove i kompetencije napadaju i ispod svakog ljudskog nivoa i dostojanstva kritikuju.
Eeeee i? Ovaj nije normalan!
Sine ti si retardiran sa šizofrenim napadima!
Vlast u KS ne postoji a kriznog štaba nema ni u tragovima. NAROD SAM SEBI PREPUŠTEN. i onda ovaj lik izvali ovakvu laž i glupost kao da smo mi u kamenom dobu.
Na čemu je ovaj pobogu. Jel čovjek normalan kakve gluposti izvaljuje LJUDI U KANTONU SARAJEVO PREPUŠTENI SAMI SEBI, KRIZNI ŠTAB NE POSTOJI I ONDA ČUJEŠ GLUPOST KOJU OVAJ LIK IZVALI. DA BOG SAČUVA I ZAKLONI. JA MAHNITA ČOVJEKA
Ima al u klincu. Tipična izjava jednog uhljebi koji brani neodbranjivo i samo uništava svoj kredibilitet za radi sitnog šićara. U Sarajevu po 400 osoba zaraženih ili lakše je razumjeti 65% od ukupnog broja testiranih. I onda ovakvu izjavu izvali pa gdje ti je znanje i moral.
Treba ga isporuciti Kurzu