Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima da ojacam RS do daske, podignem jos par stotina miliona eura od MMF\'a, pola od toga meni u dzep naravno ! Jako jednostavno, ove moje ovce ce me podrzavati jer cim ja zapjevam oni svi popadaju !! RS danas ima isto kredita kaop cijela Hrvatska a ovi moji nista ne kuze, jos mi aplaudiraju ! Ja hop, a oni skok !!
BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI ODBACITE TU PEDOFILSKU VERU ZVANU ISLAM PRIMITE SVOJU PRADJEDOVSKU VERU HRISCANSKU KOJU STE IZDALI ZA SAKU SOLI I DZAK BRASNA.AKO MISLITE DA VAS LAZEM,POPNITE SE NA DEDOV TAVAN GARANTIRAM VAM 100% DA CE TE NACI IKONU.
@ Rale Jel vi onda jedete tu istu krmetinu-naški paščetinu,što se valja,prdi,smrdi,grokće...jel vi to stvarno jedete? Pa vi onda g.o.v.n.a jedete,čeme onda priča o nekom prljavijem narodu od prdoslavaca i kurtolika?
A-LAH JE NAJDEBLJA NAJMASNIJA NAJPRLJAVIJA KR-MACETINA KOJA PO CJELI DAN ROKCE, PRDI, SMRDI, VALJA SE PO BLATU I JEDE GO-VNA
MUJO PITA JOVU,JOVO RECI MI KO KOLIKO SE DANAS KRECE CENA ZEMLJE U SREBRENICI.NA TO MU JOVO RECE PA MUJO POTURICO SA KOSTIMA I BEZ KOSTIJU.
@ Akademik jos kad bi ti ublehasu mogao skontati sta je Mesa Selimovic htio poruciti tom porukom,al glup si ko mazga pa i ne kontas,nije on nista tu rekao protiv Muslimana,naprotiv upozoravao je svoj narod ;) nego recider mi kako pocinje svaka knjiga i koje su prve rijeci od Mese Selimovica?
Zalazemo se za jaku papansku Federaciju, ali nismo sigurni da ce tu biti mjesta za Republjik Srpskarija.
Pardon!!! Ja nisam pedofil, ja sam komoseksualac, to je razlika...Nemoj da me vredjate, Akademik, brani me, budi musko, ja sam curica u vezi.
Joj sto ovaj rokce li rokce,odvojice se pa nista,ima milijardu na banci ,al sve odose sinu i rodbini,napravice mrezu autoputeva kroz rs ,a jos uvjek ni kilometar gotovog,al najbitnije od svega i drago mi je sto je on na vlasti u rs-u jer ce i dalje vuci srpski narod za nos,kako je lijepo vidjeti koliko se blamiraju i koliko ih ovaj traktorista gazi hahahahahahaha,sta ono rece za stabilnu pc,ahaahahaahahhahahaahaahahahahahahhaha
\"Akademik\" Ja te cekam, juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu zar neces u raj? Sto si takav?
J.e.b.e.m ti KRSNU SLAVu I P.E.D.O.F.I..LA SVETOG SAVU ..NACU KO SI I BUDI SIGURAN neces sabaha DOCEKATI ti OTPADNICE TVOJE PRAVE VJERE,VJERE TVOJIH PRADJEDOVA-DIN I ISLAMA!
DOK JE OVACA BICE I DJEMPERA.DODIK SVOM SINU DAJE MILIONSKE KREDITE A OVE LEVATE SVAKE IZBORE LOZI OCJEPLJENJEM. GLUPANI NISU ZASLUZILI BOLJE.
Srbi Cekam Vas, navalite sto ste takvi???
Mlad,lijep djecko iz Tuzle trazi starijeg ozenjenog muskarca,po mogucnosti muslimana bosnjanina,radi zajednickih ugodnih trenutaka,u krajnjem slucaju moze i genocidas.
Ko mi ga zabije ide u raj, Slave Vam ga zabijte mi...Meni i Pavlu Patrijarhu, Hrist ce vas nagraditi...Sta cekate? Ako to ne uradite, onda cu krst sebi staviti, ali nije to to, mlado je nesto bolje, jelda? NAVALITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE