Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...valja ih razumit, većina još nije naučila ni hodat kako treba...
Vala ima ti i ta mjesta.
nije to baš tako commie ovo je u stvari džentlmenska gesta ... svi znaju da impolicija ionako ne smije ništa i šprdaju se s tim ... e, sad če oni to lijepo opismenit, pa će policiji bit puno manja neugoda ... za svaku pohvalu
I šta kada ovaj uleti u jednosmjernu i napravi udes sa čovjekom 100% ispravnim, ko je kriv???????????????????????????????????????????
...kupuj hamera i ugrađuj dupli bull bar...pa nek materi vozi u kontra smjeru.
Dizalicu iz gepeka i po redneckoj bundevi!
DALI OVE DOZVOLE VAŽE SAMO OD STAROG GRADA DO OTOKE. POŠTO FORTINA STRANKA DOBACI SAMO DO OTOKE!
Svaka pohvala za Fortu sto je ovo objavio. Tako se ponasa odgovoran politicar koji brine za svoju zemlju i svoj narod. I Kojovic je vec odavno osvojio simpatije javnosti svojim objavama. Naucite ljude da ne treba da se prepuste svakojakim vlastodrscima, nego da treba zahtjevati dostojansto i gradjanska prava.
Krajnje je vrijeme da se ukinu kantoni. Sve ovlasti kantona staviti na entitetski nivo, a opstine trebaju da se ovlaste u odredjenim oblastima. Ovo stvarno vise nema smisla, delegati i premijeri i ministri i qrci i palci...
Kakva je ovo novost, oduvjek ovo rade.
hOĆE LI D F REAGOVATI NA OVO ???
A, OVO JE VEĆ PREŠLO SVAKU MJERU! pA POSLANICI I OSTALI DRŽAVNI SLUŽBENICI ( U ŠTRAJKU) NISU NI POLICIJA, NI VATROGASCI, A NI DOSTAVLJAČI ROBE!
Svaka cast Edinu Forti sto je ovo pustio u javnost. Nazalost, najmanje je Edina Forto u skupstini, mnogi ce ovu ponudu objerucke prihvatiti. Pa onda... jadni mi na ulici.
Ovo se zove "Rejp mi, rejp mi maj frend. Rejp mi."
lijek,cigla kroz sajbu...ili pozvat ove piromane sa vijesti
parodija od drzavice...
Kao što neko već reče, ovo je za ulice s posebnim režimom, gdje je saobraćaj zabranjen u oba smjera. Na tim odobrenjima se tačno napiše za koje ulice važi izdato odobrenje i na šta se odnosi. To nije nikakvo kršenje pravila, već odobrenje da mogu proći recimo ulicom pored vlade. Idiot zastupnik koji to sve javno objavljuje, a novinari kao po običaju neobaviješteni o bilo čemu i žude sa senzacionalističkim naslovima.
Javio se uposlenik ministarstva saobraćaja. Prvo, akt koji je priučeni pravnik napiso ne bi napisoao ni djak iz prva četiri razreda osnovne škole. Drugo, ne lupetaj gluposti jer vi takva odobrenja ne pišete, već samo dijelite one kartice i koje važe isto i za burekdžije kao i za zastupnike u KS. Treće, treba vam svima hebati mater korumpiranu.
Samo sto se takva odobrenja koriste i na malo sirem podrucju npr ispred pozorista,ili kod centrala pa zapne bus po dva sata itd.....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
treba ih podrzati u zakonu da se nepate sa silnim jednosmjernim.ulicama
Ma nikakav problem, samo pored ti odobrenja pobrinite se da im obezbjedite smjestaj u Kosevu......uhhhhh...jedva cekam da mi takav jedan naleti u zabrani. Prvo sto bih mu skrsio auto a onda i njega. Prijedlog je extra...obavezno da prodze. Samo jos da regulisete zakon ko ce da bude kriv u tom slucaju prilikom udesa? Ili ce biti svako sebi stetu neka namiri, ukljucujuci i tjelesne povrede.....Mame vam se na*** seljacke, trazite belaja i to sa baterijom u po bijela dana
Ah, uživancija. Sokrat je čak, davnijeh dana, znao koja korupcija i smeće proizilazi iz demokratskog sistema.
Ovi zaboravili kako im je gorila ta njihova sala skupštine.