Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko može znati u KS. da ja u Foči imam 200 duluma zemlje i jednu obnovljenu vikend kuću??'.....A šta ako prijavim više imovine nego što imam ??? Ovo je mazanje očiju kao i onaj registar zaposlenih koji je po imenu i prezimenu a ne prezimenu i imenu da se nebi vidjelo koliko istih prezimena ima u istim javnim preduzečima.
Ma suplja priča. Svakako ni jedan lopov nema imovinu na sebi, kao ni novac na banci. Nemojte nas zamajavati. Nemojte prijavljivati, nego utvrdite porijeklo imovine, ne samo javnih funkcionera, nego i kriminalaca, privatizacijske mafije, dilera itd.
kakva ba kazna od za njih pisljivih 20 milja...ako ih hocete kazniti primjenite onu deytonsku svako na svoje...kada ih vratite na rodne planine kud cete vece kazne po njih...
Nema suplje price ovdje..korak po korak ka pravednijem sistemu...SDA GRADI mahalu od dryave gdje im je jedino SARAJEVO BITNO. Bakira ko god je savjetovo zadnjih 10 godina i ljudi oko njega su promaseni slucajevi za citavu drzavu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mozes misliti 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
vidi funkcionera u pm....
Pa sada će se klupko odmotavati. Doduše laganu u početku. Neće se moći sakriti ni imovina van KS ni u inostranstvu. Ko hoće da nađe, naći je!
Lagumdžijin punac je svojevremeno bio najbogatiji penzioner u BiH a penzija četiri stoje...
To se radi ovako. Ja dodjem kao tužioc zaplijenim imovinu i kažem stranci imate 6 mjeseci da mi donesete papire kako i odakle ste ovo stekli? Ako nemate dokaz postaje državno pa ja to prodam a novac ubacim za zdravstvo,školstvo
Napravite zakon za nas a ne protiv nas , napravite i saobracajne znajkove za nas a ne protiv nas, i nek policija radi svoj posao a ne da joj je prioritet parking kazna 😀
Ne treba funkcionere dirat vec rodbinu od ti isti. Na njima je bogastvo i nekretnine.
Nema nista od provedbe zakona
da je tako, imali bi još danas u budžetu milion maraka
Svi na svoje,u rodne grudice,to je njima kazna !
Jos jednom BRAVO za vladu KS, pokazite primitivcima i nacionalistima kako se treba raditi
Odlicno! Idemo dalje!
Dobar spin, da se skrene sa teme poskupljenja plina i smjene iz sarajevogasa.. Bravo Konakovicu!
povecanje na federalnom nivou, gdje je vlast krim. org. sda. Moja botino
Ozbiljna država taj problem riješava uz popis stanovništva. Tada se popiše svaki kvadratni cm imovine, katastarski uvede a onda uporedi sa predhodnim popisom. Nepokrivenost imovine plaćenim porezom se sankcioniše da više nikome na pamet ne padne da mulja. Na bIh popisu je bilo bitno kojem stadu pripadaš i kome se bogu moliš.