Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako ce cekati njegov potpis cekat ce jos dugo.. bolje da potpredsjednik preuzme tako bitne stvari..
Šta se centrala organizirala organizirala jutros.
nevjerovatno sta su sve kriminalci zakuhali na celu sa SDA i njihovim pomagacima lijanovicima i budimirom, radi svojih stranackih i licnih interesa ponovo dovode u pitanje prava boraca i prenzionera i njihove i nako male naknade...sramota toliko o njihovoj brizi za koju se toliko kako kazu zalazu...sve to treba poslat za budimirom da mu prave drustvo
jadni vi placenici radite i za praznike :-))))
Alijansa za potjere na djelu. Vec ste jednom pokusali 2001 da srusite BiH ali niste uspjeli. Bando komunistička.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo samo kod nas ima, da se ceka potpis covjeka koji je uhapsen zbog kriminala i sad hipoteticki, kad bi on to potpisao, to bi bilo kao valjan dokument jel? Ma smijesno u najmanju ruku...
pa gdje si vidio da su komunjare napravili drzavu...gdje su god samo prave cirkus
Drugovi idrugarice, gradjanke i gradjani Bosne i Hercegovine. Ovo su teska vremena za Bosnu i Hercegovinu. 20 godina nakon što u Karadžić i Mladić pokušali ubiti BiH i Bošnjake izbrisati sa lica zemlje, danas SDP i i Avaz pokušavaju ponovo, na svoj način da unište BiH. Molim da se strpite jos koji mjesec i SDP ce u prijevremenu penziju.
ceka i on pare za potpis :)
Toliko o tome ko ne zeli ovaj zakon...SDA slavi sad zbog ovoga.
Mix de sad na bosanskom. :-) razgovijetno da te svi razumijemo.
Sudeci po komentarima SDP-a zimzi, sandro i ostali ocigledno je da ste se opet, po hiljaditi put, zajezali. Uhapsili Budimira i opet ne mozete nistab SDA. Koji ste vi klošari nesposobni. Vi ne bi znali upravljat autobusom a kamoli drzavom. Gomila nesposobnih pričalica, talentovanih neznalica i narcisoidnih likova. To je SDP.
Demokratska Fronta Bosne i Hercegovine
da bog da, da svi penzioneri pocrkaju kad su spali na ovaj potpis lopova,sve ove politicare treba pohapsiti,sve redom. Sve u troduplano,svaki ima duplog savjetnika,sekretaricu i rezervnu sekretaricu. Dokle taj pasjaluk,i dokle ta posudjivanja novca vise,ko ce da vraca taj novac,jeli tako djeci nasoj krojimo buducnost!?
Samo se pitam zasto postoje potpredsjednici??? Kod nas u BiH treba u zakonu uvesti da ovlasti predjsednika prelaze na potpredsjednika u slucaju hapsenja gore navedenog, jer se to kod nas vec pokazalo kao praksa, pa da ne bude dileme oko ovlasti.
to moze u normalnim drzavama a tamo gdje laguzdjija i predsjednik i ministar i sudija i tuzitelj ne moze...
Nacekat cemo se onda na njegov potpis... Da hoce trunuti u zatvoru, lopov jedan korumpirani... jos ova banda iz SDA da se pohapsi drzava bi nam procvjetala
kaludjerice bolje nadji kakvog kaludjera pa se smirite obadvoje
Povoljnije penzionisanje ili ne nema veze kad neće bit para za isplatu nikakvih penzija. Iz PiO-a pred praznike je saopćeno: "Isplata penzija će početi 7. i 8. maja zbog nedostatka sredstava u fondu i kad se realizuje kredit MMF-a". Ljudi, pa oni uzimaju kredit za isplatu penzija !!!! Podsjećanja radi, kako uopće da ih isplaćuju kad u BiH radi 550.000 a nezaposlenih 600.000. Sami računajte.
jeste neko brz u brisanju komentara...da ponovim...ovaj sdp na celu sa lagumdjijom ce unistiti BiH...ovo sa potpisom su ocito previdili...ko zna sta ce sad izmisliti...bice opet po sda....postaje cirkus...u stavri odavno je...
ovaj sdp i lagumdjija ce defintivno unistiti BiH...ovo su izgleda previdili...ko zna sta ce sad izmisliti...
to prebacivanje ko je kome kriv... SDP ga nije sigurno nagovorio da uzme lovu koju su mu prisili da je uzeo. Uzeli su oni svi. Ne branim politicare generalno, ne volim politiku!! Kod nas je jednostavno realnost, volio je ne volio, moras biti dio politike jer zivis u tom drustvu gdje niko nista ne radi, citaju se novine i raznorazne lazi, gledaju se vijesti - dnevnici i td... gdje svako prica svoju pricu. Najtuznije je sto ljudi u sve to vjeruju. Sve treba pokapsiti i dozivotno zabraniti da se bave politikom!