Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smio bih se okladit da je ovo opet neka ujdurma,a ti austrijanci i nisu austrijanci nego neki nas lokalni lopov uknjizio tamo kompaniju ,a ovamo potplatio te sto su mu prodali i vi cete opet biti izjebani-
IZA SVEGA OVOGA STOJE BAKIR IZETBEGOVIC I HASAN CENGIC... ONO STO SU GRADJANI BOSNE I HERCEGOVINE SAMODOPRINOSOM IZGRADILI OVI LOPOVI UZIMAJU BEZ IKAKVE NADOKNADE... CISTA JE LAZ DA CE HOTEL BITI PLACEN 43 MILIONA ODNOSNO HOCE PARE CE BITI PREBACENE IZ DESNE U LIJEVU RUKU OVIM PROBISVJETIMA.. SMRT KOALICIJI KRIMINALACA I UBICA SDA-SDS-HDZ!!!!!!!
Hajmo im otvorit stranicu na geocities iz sevapa.
I meni je ta kompanija sumnjiva koja ulaze gotovo 50 miliona dolara a nema web stranice. Ma to je moj kurac.
http://www.alpine.at/Content.Node2/alpine/de/nl/kaerten/hb/gui/4733.html
Ova Alpha BAumanagement nema ni web stranice? Dosada su napravili jedan!!!!!! Hotel!?
jebem ja vama svima mater, a pogotovo drugu bojanu
Svi vi ovdje pojma nemate o gramataici. K'o da živite u kamenom dobu. Po savremenom pravopisu kaže se priHvatizacija, a ne taj arhaizam-privatizacija. Ovo se zove politika garantizma do potpune kolonizacije. Treba pratiti gdje će otići ova 43 miliona.
Haj iskreno reci da si ti puko na Skoru, pa nemoze komentar proci da ga ti nespomenes.
žašto niko neče da mi ga pristavi u bulju.......žašto.........pleas...
djeluje tako jako dobro da bi bilo istinito a uostalom bitno je da prodajemo drzavu strancima da pravimo dzamije i crkve a sto raja nema posla nije tako ni vazno.A sto se tice donacija ja vala neznam nikog ko daje nesto a narocito dzabe to su opet zaduzenja drzave a foteljasi profitiraju.
internet je divnas stvar, ali kada ga idioti pocnu (zlo)upotrebljavati za iznosenje svojih bolesnih stavova onda i jedna ovako dobra i pozitivna vijest postane povod za glupe isinuacije o "ugrozenosti".
Sta se ovdje desava? Zasto vam trebaju anti-semiticki komentari? Jel' se to nasa raja pretvaraju u naciste? Zar nije dovoljno idiotizma? Treba da se stidi taj koji ih je napisao.
Mostarac, koji ti je kurac? Idi bjeeeezi u svoj kamenolom sa svojim glupim komentarom!
Austrijanci su legende! Dobro je da nije neki zidov kupio! Jebem im mater ruznu cifutsku!!! Heil Hitler