Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi, najgore ovoj Vladi i premijeru je bilo poceti od minusa koji je stvoren neradom prethodne vlasti! Mislim da smo krenuli naprijed i da smo izasli iz minusa i da smo kao drzava krenuli i prosli u pozitivu. Svaka cast, veliki napredak je postignut u ove 3 godine!
odlicno, nadam se da ce ovo malo pomoci obzirom da je ovo grana u kojoj treba dosta podsticaja a moze i prosperirati. svaka cast!
samo radno, tako i treba!
Mislim da ova vlada radi dobar posao,ali svakako zasluge idu premijeru koji je ovu vladu organizirao na jako dobar nacin.Samo naprijed i dalje nastavite sa dobrim radom.
Moto vlade : red, rad disciplina :)
Red i rad je ono sto karaterise ovu vladu na ceku sa premijerom!! samo tako nastavite
Sada će se prikazati koliko je Trhulj ukrao novaca ...
Da se hoce i ovo dovesti u red. Bogami da se isprave sve zgode i nezgode segrta Brankovica iz njegovog mandata, treba koja decenija.