Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik ga moze samo obaliti tvom sinu, Deenu
derpe
Bosna je samo odbranjena,nije oslobođena!
Biće Oluja2 u zapadnoj RS a Bljesak u istočnoj. S njima drugačije ne moreš.Samo ako se otcjepe..
Po vasim komentarima da se zakljuciti da zelite etnicki ocistiti Republiku Srpsku i sve srbe iz Bosne istrijebiti i protjerati u Srbiju i naseliti muslimanima citavu republiku Srpsku,jel tako?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eto Zaime, iskoristi vrijeme pa otkazi PENZIJU za svoga sincica Fuada kojem se uplacuje penziono i zdravstveno osiguranje od strane ove napacene drzave i sirotinje!!! SRAM TE BILO Zaime, i tebe i tvog sina Fuada koji ima obraza da uzme novac kuji mu NE PRIPADA ni po kojem osnovu!!! A najveca LAZ je ta da ti Zaime uplacujes svoje pausale u "humanitarne svrhe" !!! Jest, ako je "humano" SNIMANJE SPOTOVA za tvoga sina Fuada alias Deen-a Backovica, kvazi-umjetnika koji se javno hvali da nosi gardarobu od 100.000 eura, a ima obraza da mu Kanton Sarajevo uplacuje penziono i zdravstveno... SRAMOTA !!!!
Torbicom ga Zaime.
Patriotski Bosnjaci ce svi iz dijaspore da odbrane BiH svi ce da komentarisu na klixu i sire mrznju ah da naravno evo samo sto nisu digli crkvu u dvoristu napacene nene u Srebrenici :))) Jadno je na sta ste spali dragi Bosnjaci :)) . Vlasniku ovog portala se divim a neki nacin saradnici su mu za desetku i sajt je pravo osmisljen :))))
dodik samo prica treba para da bi sa odvojio i pravio drzavu a on nema ni penzije da isplati.a backovicu bi bilo bolje da sa svojim kolegama u skupstini pomaze narodu da bolje zivi a ne da prica uprazno i skuplja jeftine politicke poene.
@Okice zelene naravno oko moje ;)
''U bliskoj budućnosti ovdje će se stvoriti uvjeti za normalan život građana, bez vjerskog i nacionalnog naboja''. Bog te cuo Zaime !! Ja zivim za taj dan!
torbicom ga zaime
dva brata za zatvora i mumin,
Glup je Backovic ko neka stvar.BiH se ne moze poredit sa Kosovom.Na Kosovu je nacionalna manjina, u BiH tri konstitutivna naroda. Kako mozes da izvrsis agresiju na dio svoje zemlje.Samo kazem, da Federacija napadne RS kako bi se to zvalo?..agresija ili???
@Okice zelene ne nego bi to bio odgovor na secesiju oko moje zeleno ;)
glupane.....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
zagi, zagi...
A ti mrdni negdje dalje od prečnika 1 kilometar i bićeš uhapšen
@biholdserbianland jbte je si li ti placen po komentaru?po citav boziji dan balegas po kilx-u? get a life luzeru!