Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala dijaspori za sve sto cini za ovu zemlju, iako ih nasi "domaci" mrze iz dna duse!
Ma ne mrzi dijasporu niko,ima ponekad malo ljubomore malo bijesa što u Bosni ne ide ma koliko poštenao radio(osim ako kradeš).Ja se samo nadam da ovi koji tamo uspiju da će dio svog novca investirat u BiH.
Lijepa i pozitivna vijest u svakom slucaju.
on ne lopata, on apeluje s klixa brate moj....umislilo dijete da je bitno nekome nego, slika govori hiljadu riječi https://i.imgflip.com/94hrs.jpg
Za Internacionalca. https://i.imgflip.com/94hrs.jpg
Dobro ljudi, a zapita li se iko cemu nam sluze politicari, sluzbe spasavanja, zdratsvo i ostali lesinari ako je na kraju balade uvijek potrebna pomoc nas samih?
CETNICI KLALI IZETBEGOVICI KRALIII!!!!
Ne glupiraj se!
A gdje su dosad novcane donacije uplacene u BiH? Kad ce se to realizovati? Niko od nastradalih pare nece vidjeti, nego ce im biti receno te su pare potrosili na placanje radne snage na ciscenju grada, dezinfekciji, administraciji, taksama, porezi, prijevoz blabla... Samo vrijede ovakvi ljudi koji direktno finansiraju na pomoci ugrozenim ljudima
Hvala dijaspori.
Hvala Bogu,i opet nista bez naseg naroda a ove ostale sto se prave humani da bi sebe promovisali treba na onu stvar nabiti.Nadam se da ce pomoc doci u prave ruke i da ce i ostalima biti obnovljene kuce.
Hvala Bogu i ljudima koji imaju dobrotu u srcu.
Hvala tim dobrim ljudima. Treba nam vise ovakvih ljudi
Hvala Bogu i da svima bude pruzena pomoc sto prije ako bog da.