Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je tvoj vakat bio zlatnim kašikama smo jeli 😂😂😂😂
Zna li ko šta je sa ona 82 kg heroina, koje je SIPA svojevremeno zaplijenila kod uglednog SDA ratnog profitera od Zenice?!
Ovaj zahiragic je....
A sto nisu vise iz tvoje krim-organizacije pa ti smeta sta ti znas gdje je Tuzla i sta se desava ti si obicni kokosar koji je stalno uz kakira ko pudlica
I majka se zapita sto me boze kazni pa rodih ovo
Hvala dušebriznici koji ste ostavili iza sebe u amanet ove kako bi ih nazvali…. Da je Bajramovic čelo živ niko pisnuo ne bi Znao se red i poštovalo nedužni. Kako ste vi otrovali sve svojim podobnim nepismenim spodobama. Tako je sve otislo dovraga. Kako obraza imate ista pisati.
Sarajevo ima Memica Tuzla ima Kahrimanovice Sve u svemu, ovi iz Tuzle imaju isti cilj kao i Memici, protestima dobiti izbore u Tuzli kao sto su dobili u Sarajevu. Sa pobjedom na izborima, okoncat ce se i protesti, kao sto su se okoncali u Sarajevu
Gad fuj
Kao i uvijek Haris voli da uveličava i laže..U Tuzli je policija ta koja je izvršila krivično dijelo, njihov uposlenik je ubio nekoga svirepo sa službenim pištoljem i zbog toga što je nosdio službeni pištolj na godišnjem odmoru dovoljan je razlog da podnese ostavku ministar.
Dok je SDA bila u KS nije vala bilo mafije,sad su se tek pojavili.Hahahha.Joj smrde iz smrdske stranke-kriminalne organizacije koja nas je pokrala i unazadila jedno 200 godina.
Ovu glavušu cemo gledati narednih 30 godina
To je vaša raja, zar Osmica nije bio gazda svima njima
NJIVA; "...a sve više otvorenih kritika upućenih etno-nacionalnim strankama i njihovim liderima i to prvenstveno zbog zloupotrebe položaja zarad ličnog bogaćenja." Koji je to glupi skot, sam je mahao papirom A4 "Dogovorom" iz Bakinaca u kojem se piše: "Izborni z. urediti prema prijedlogu HDZ-a,...Član predsjedništva iz hr. naroda biće izabran ako bude imao većinu u 3, 2, 1 županiji..." Ovo nije ETNONACIONALIZAM je li NJIVO?!
KAZU DA PSI LICE NA SVOJE VLASNIKE!? MISLIM DA JE OVDJE BOKSER U PITANJU!?
Samo Hare deri kvislinšku bagru!!!
Ovaj ugojeni muflon mi se nesvidza nimalo a ni stranka u kojoj je clan .Ali jedno je upravu ,dok je Zika bio na slobodi nisu se bas mogli ovi kokosari setati i trgovati po Sarajevu.
Je ko Zika?
Moj Zahiragiću, nema selameta gdje se ovakvi brane. Mi da smo i "D" od države ostavke bi podnijeli i komesar, i kantonalni ministar i federalni ministar ali niko tu obraza nema, uhljebi....