Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja bolja ZMAJ prešo na plinski roštilj ...
Da li neko kontrolise i iskljucuje vozila do euro3? Ima ih hejbet na cestama!!!
- Zabranjuje se kretanje automobila (na potezu Baščaršija – Ilidža u oba smjera) ..... ............ Ko se ovo zajebava? Zabranite u kantonu magarcine iz toksicne doline.
Razina pm2 kod americke ambasade jucer u 17h00 je bila 161 aqi, sto znaci kriticno za zdravlje i ono zabranjuju saobracaj za krseve u u 10% kantona.
Hitan sastanak, traži se hitno rješenje. Sta ćemo brzo da budem učinkovito? Pa logično,skini ovaj stupanj upozorenje. Ne, ovo nije serija lud zbunjen normalan,ovo su nadležni organi glavnog grada države koja želi u EU
Problem je stvarno širok i može se gledati iz više uglova. Ali zdravlje treba da je broj jedan. Mislim da se svi malo trebaju da žrtvuju ako ništa zbog djece koja jesu najkrtičnija grupa. Nismo ni svjesni kolike su posljedice udisanja ovakvog zraka, ali eto kako kazu nije zagadjeno ne valju im instrumenti.
u redu necu vozit auto necu loziti necu raditi odo na bolovanje pa na more malo ko vas hebe
jel' to zmaj samo male porcije pravi 😂😂😂
Nije onako kako mjerač mjeri - već kako vlast kaže …😂😂😂😂
kaze Konakovic nije krivo lozenje nego auta.. pa kako nema ovakvog zagadjenja ljeti onda ? i kako uvje u grijnom periodu se poklope ovakva zagadjenja.. e moj Dino, uhvati se ti lopte.
trebo si dati ostavku...a nisam te ni procitala
Bosnje pale otpad da se zagriju, cak su zapalili i medvjeda, medvjed je vristao!!
Vozi Miškoooo...
Smrdograd