Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja imam platu 2200 km zivim u dijaspori i volio bi otkupti dug jednog stanovnika r genocidne, i tako kad bi svaki iz dijapore to uradio genocidna ne bi imala stanovnika jer bi siv bili nasi robovi
Jedna ispravka - sumska nema gradjane. Oni koji su bili gradjani davno su otisli odatle, na ovaj ili onaj nacin.
Zato što si ti ortodoks Turčin. I vrati se u Tursku odakle su ti preci.
Pravoslavni Turci su zaduženi kod Boga takodje.
A sto ne pisete koliko je vasa federacija zaduzena......zaduzena je 3 puta vise nego RS.....aaa muslimani sto te ne piseteeeee?????????
Vlashka posla
Nije ovo problem. Problem je ino zaduženost građana RS (IMF i WB), a onda iznosi 4.660 KM po glavi stanovnika. Nadam se da će neko ovo zaustaviti, jer se ne piše ni državi dobro.
Ja ću platiti dug svima koji su spremni da se sele u Srbiju ili Novosibirsk
Kad su pljackali i palili muslimanske i katolicke kuce nisu kukali opet bijednici i seljaci ostali nemozes na tuđoj muci citav zivot zivjeti. A mogu od dodiga posuditi koi dinar.